11. apr 2017 21:03
Pri nama spet čevapčiči, zraven pomfri iz pečice in motovilec v solati
jutri bo lazanja
11. apr 2017 21:03
Pri nama spet čevapčiči, zraven pomfri iz pečice in motovilec v solati
jutri bo lazanja
11. apr 2017 21:04
Nedelja: falafel, pečen krompirček, solata iz paradižnika, kumar, paprike.
Ponedeljek: čemaževa juha, polnozrnati svedrčki z alfredo omako, soparjen brokoli, zelena solata.
Torek: domača pica, zelena solata z radičem.
12. apr 2017 7:45
Če bo šlo s tem tempom dalje, bom tu začela objavljat jedilnike lokalov v središču mesta, kamor hodim jest ...
Ampak jemo (s kolegi) pa dobro, treba priznat.
12. apr 2017 9:49
Včasih paše, čeprav mi, ki smo doma, kuhamo. Ampak jaz sem včasih tudi rada hodila "ven" jest. Zdaj pa že dolgo ne več. Mamamia, uživaj, sploh, ker je dobro!
12. apr 2017 9:54
Včeraj kislo zelje (nedolžno) z laškim fižolom (no ja, saj za pojest je bilo, če ni boljšega ), moj je zraven še . DAnes pa na hitro popečen file divjega lososa, rdeča pesa v solati, jaz bom zraven pol avokada s kajenskim poprom, močnejša polovica pa krompir v kosih, za sladico sem mu pa prihranila svoj jutranji krofek, ki sem ga dobila ob kavi oz. čaju (kaj sem jaz fajn a ne )
12. apr 2017 10:56
Denes pri naju:
Kurja jetra, pire krompir, regrat in rdeč radič s krompirjem in jajci v solati, če bo priden in bo končno zalaufal svoj pomivalni stroj, bo za nagrado dobil banane v čokoladi
12. apr 2017 12:18
Danes: špageti z bolonjsko omako, endivija in rdeč radič s
12. apr 2017 13:21
Mamamia, jaz pa rada kdaj pa kdaj zunaj jem, sploh če je zelo dobro.
Danes tudi pri nas bolognese omaka s testeninami, mešana solata ( tudi en paradižnik Lušt bo notri)
Zame škampovi repki v omaki z njoki.
12. apr 2017 17:04
babka1951 je napisal/a: |
Denes pri naju: Kurja jetra, pire krompir, regrat in rdeč radič s krompirjem in jajci v solati, če bo priden in bo končno zalaufal svoj pomivalni stroj, bo za nagrado dobil banane v čokoladi
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."
|
Danes čemaževi rezanci s čemaževim namazom in kuhana klobasa ter in kasneje kokiceeeeeee
12. apr 2017 17:14
pire krompir, pečena naprava (masa od krvavic), fižolova solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečenice na leči
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom