7. apr 2017 12:08
Mišzmoke, kaj mi poveš kako si pripravila golaž iz divjega prašiča? Isto kot goveji ali kaj special? Pri nas jutri goveja juha, meso iz juhe in krompir. Kakšen bo krompir se bom odločila jutri.
7. apr 2017 12:08
Mišzmoke, kaj mi poveš kako si pripravila golaž iz divjega prašiča? Isto kot goveji ali kaj special? Pri nas jutri goveja juha, meso iz juhe in krompir. Kakšen bo krompir se bom odločila jutri.
7. apr 2017 12:20
Danes: domača pica, za moška
7. apr 2017 18:06
yaya je napisal/a: |
Mišzmoke, kaj mi poveš kako si pripravila golaž iz divjega prašiča? Isto kot goveji ali kaj special? yaya
|
Precej let že za divjačino uporabljam "vročo paco", za golaž narezano meso prelijem z vrelim črnim vinom, v katerem se je kuhala razpolovljena čebula, pa na koleščke narezan rdeč koren, stebelna zelena, zrna popra, brinove jagode, lovor in rožmarin. To nekaj časa odstoji (zadosti sta že dve uri, če je več, toliko bolje) v zaprti posodi.
Naprej pa kot za golaž, ja, le da dodam še kakšno žličko narezane v olje vložene črne gomoljike.
Danes in jutri: vampi
lp
7. apr 2017 18:38
Danes pleskavica, piščančji fileji, pomfri, lepinje, mešana solata s papriko, koruzo, fižolom
Jutri pride hči na kosilo: goveja juha z rezanci, orade, pečen krompir, beluši na maslu, mešana solata, malinova sladica
7. apr 2017 19:03
Petek:
Pozdravček!
7. apr 2017 19:33
danes mesna omaka, makarončki, mešana solata
8. apr 2017 12:36
Danes: ričet iz zaloge , domač
pecivo-primorske kremšnite
8. apr 2017 17:36
Torej cel dan v kuhinji, beluši niso bili pri ribi, namesto peciva sladoled v vafljevih posodicah.
8. apr 2017 20:19
Danes na meniju: šampinjonova juha s krompirjem, žrebičkovi zrezki s šparglji, skutini štruklji z bučko, mešana sloata, jagode z jogurtom in skuto.
Jutri: goveja juha, mesni polpeti, špinača, pire, solata, skutin zavitek z jabolki
Ponedeljek: goveja juha, govedina, pražen krompir, brstični ohrovt z drobtinami, rdeča pesa iz kozarca, jabolčni kompot
8. apr 2017 20:39
danes pečene sardelice, francoska solata in motovilec z radičem solati
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečen riž z zelenjavo
Zeljne krpice