16. mar 2017 10:56
Danes pečena jajčka in motovilec v solati, pa en toast po dolgem času.
16. mar 2017 10:56
Danes pečena jajčka in motovilec v solati, pa en toast po dolgem času.
16. mar 2017 12:38
Danes: gobova juha ,
palačinke z marmelado in čokoladnim namazom
16. mar 2017 12:58
Četrtek:
Pozdravček!
16. mar 2017 13:02
Katarinči je napisal/a: |
Danes: juha z zakuho, polenta s sušenimi, v olje vloženimi paradižniki, čebulni obročki, polnjeni s šampinjoni in sirom, grah v mlečni omaki po madžarsko in s ščepcem posušene poprove mete, endivija ali regrat. Odlično kosilo Katarinči
|
Katarinči, ko boš okrevala, kar ti seveda čim prej želim, se vljudno priporočam za recept graha v mlečni omaki po madžarsko.
Danes: zelenjavna juha s konkretnim dodatkom čilija ter regrat s trdo kuhanimi jajci in kuhanim krompirjem. Ob kozarčku reforška zame (in za Mišzmoke) na skrivaj pokajena cigareta.
16. mar 2017 14:33
Danes zame kokošja juha s kosom kokoši, regrat s krompirjem
Moja dva zrezka s sirom v naravni omaki, zelenjavni riž, mešana solata- motovilec, radič, regrat
16. mar 2017 14:54
Gosta enolončnica z ješprenjem, rdečo lečo, čičeriko, krompirjem in korenjem po indijsko, žepki z jabolki in cimetom.
16. mar 2017 15:09
Yaxim je napisal/a: |
Katarinči, ko boš okrevala, kar ti seveda čim prej želim, se vljudno priporočam za recept graha v mlečni omaki po madžarsko. Yaxim |
Yaxim, hvala za dobre želje, recept sem že poslala (zs).
16. mar 2017 16:32
Danes (ne pri nas, je bilo na obisku po dostavi sadik):
pražen
meso v omaki
skleda motovilca
z mlekom
prijeten klepet
16. mar 2017 16:39
Danes pri nas: Fižolova juha, ješprenota s klobaso in veliko zelenjave, bio solata s krompirjem in jajčkom (bio-solata = regrat)
Rimljanka, kava s klepetom je šele prava kava, ali ne?
Kofe brez družbe je kot juha brez soli.
16. mar 2017 20:36
danes mešana zelenjava in rezanci iz voka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortilje s pivsko omako iz čokolade
Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi