13. mar 2017 17:43
Kumarična juha, Ajdova kaša z zeleno in topinamburjem ter čičerika v solati. :)
13. mar 2017 17:43
Kumarična juha, Ajdova kaša z zeleno in topinamburjem ter čičerika v solati. :)
13. mar 2017 18:08
Danes je sin že precej bolje, zato sem nama skuhala kokošje - govejo juho z zdrobovimi cmoki, za moža zelenjavna, za naju sem kokošje meso podušila s paradižnikom, za moža burger s čilijem, švedski krompir ( tako kot hasselback, le da se peče olupljen prelit z maslom, poprom in soljo in se med peko še poliva z maslom), regrat v solati.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 13. 2017 18:28
13. mar 2017 18:42
^Ob tvoji kuhi ni kaj, da se ne bi hitro postavil nazaj na noge :)
Danes pri nas ajdova kaša na bivoljem maslu&olivnem olju s korenčkom, cvetačo in ohrovtom, na lahko dušeno oz. kuhano na pari.
Sporočilo je spremenil(a) MiriBon dne 13. 2017 18:42
13. mar 2017 19:00
Danes: sirovi cmoki, sataraš, solata
14. mar 2017 12:21
Danes: čufti v paradiznikovi omaki, pire
motovilec, regrat, radič s
14. mar 2017 13:41
Gratiniran krompir z mlado špinačo, mešana solata iz rukole, paradižnika, paprike, kumare.
14. mar 2017 13:56
Danes bova s sinom preostanek kokošje juhe z zdrobovimi cmoki, mož preostanek zelenjavne, moja dva dobita paniran zrezek s sirom, pražen krompir, mešano solato. Jaz pa kokošje meso iz juhe popečeno z zelenjavo in regrat v solati.
Pa čokoladna torta za sladico.
Jutri bodo tople kumare, za enega hrenovke, za drugega ribje palčke, jaz pa ne rabim priloge.
14. mar 2017 14:57
Torek:
Špageti - bologneze, zelena solata in rdeča pesa;
da se ne pozabi delat suhih piškotov, ena tura piškotov na "flajš mašino"
Pozdravček!
14. mar 2017 16:17
včeraj in danes hallo pizza - je še dosti ostalo, da imava še danes.
jutri mesna štruca in krompirjeva solata
14. mar 2017 18:42
Kosilo in večerja skupaj, jota in velika skleda motovilca v solati je tok dela z njim, je vreden fotografije
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Biskvit s slivami
Jernejev zelenjavni curry