Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

shari2007  

član od: 29.6.2012

sporočila: 1097

4. mar 2017 18:13

mopsika je napisal/a:
shari2007 je napisal/a:

Tudi pri nama pica (s pršutom in rukolo). Sem naredila testo iz pol pirine in pol bele moke. Odlična.

Shari, opazam, da imava kar podobne jedilnike, sicer pa je bila pri nas pica s tremi  vrstami paprik-rumeno, rdečo in zeleno, je izgledalo zelo lepo, tudi jaz sem dala na šunko nekaj koščkov domačega prekajenega mesa, je zelo pasalo, pa seveda na koncu, tik pred koncem, za piko na i-jajčka.

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Tudi jaz imam zelo rada pico s papriko in jajčkom, dobra ideja za naslednjič .

Danes piščančji zrezki v omaki, kruhova štruca in rdeča pesa

babka1951  

član od: 22.8.2012

sporočila: 6950

4. mar 2017 19:00

Super kosilo je bilo , čeprav sem se že dopoldan tako smejala mojemu, ko je spraševal: Kaj misliš, kakšen pa bo ta VEGI???

Za tiste, ki tega ne veste: Moja snaha je najbolj čudovita punca na tem planetu........če bi kdaj čez njo rekla slabo besedo, bi ji storila največjo krivico....zate, ljubčica 

Na jedilniku smo imeli: njoke z mlado špinačo in smetanovo omako, gratinirane testenine z gobovo omako, ocvrto mocarelo z zeljnimi krpicami, francosko solato....za sladičko: čudovita sadna solata v živahnih barvah prelita z medom  

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."

breskva  

član od: 11.10.2007

sporočila: 3074

4. mar 2017 19:04

Danes: svinjski zrezki, špageti z omako iz posušenih paradižnikov, solata

breskva

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

4. mar 2017 20:05

Postrvi in zelenjava, prirpavljeno na pari, na koncu malo potreseno z nekaj zelišči, kuhan krompir in skleda motovilca. Pa kozarček vina seveda, po kosilu orehov sladoled.

AMpak res, postrv na pari mi je prva liga. Zelenjavo sem odstopila drugim. 

mamamia

Cinnamon Stick  

član od: 9.3.2011

sporočila: 371

4. mar 2017 20:17

Danes piščančji paprikaš, riž in mešana solata.

Jutri pa ocvrt piščanec, kaj bo zraven, še ne vem.

Cinnamon Stick

RadaJem  

član od: 12.6.2006

sporočila: 1338

5. mar 2017 10:16

Včeraj: zelenjavna enolončnica z ješprenjem in rdečo lečo, pečena prosena kaša z jabolki in cimetom.

Danes: korenčkova juha z zdrobom, pečena zelenjava in krompir v pečici, mešana solata. Za posladek sadna solata.

RadaJem

Mygrace

sporočila: 6506

5. mar 2017 10:54

Danes bodo kar sendvici to go..:

- en star, a ne trd kruh, se krasno reze na tanko

- liptaver, list zelene solate

In nic gibajoce, pac pa tesno zarolane palacinke, 4 v eno, vmes nadev po plasteh kot pri gibanici iz Prekmurja... pa lepo ohlajene in narezane na grizljajaste koscke.

Pijaca mimgrede, kjer bodo lepi ksihti in

Mygrace

Sporočilo je spremenil(a) Mygrace dne 05. 2017 10:57

sandrak  

član od: 10.10.2002

sporočila: 302

5. mar 2017 11:17

Mamamia, bi se kar zapodila v vas kroznik.

Vceraj smo si za večerjo zaželeli malo morja in sem naredila klapavice, zraven smo jedli popečen kruh z olivcem, napit s česnom in rožmarinom. 

Za danes se kuha bolognese z domacimi širokimi rezanci. 

Sporočilo je spremenil(a) sandrak dne 05. 2017 12:46

johana  

član od: 5.3.2014

sporočila: 12941

5. mar 2017 11:20

Danes:    pečeni koščki domačega-bio ,    domači mlinci

kristalka

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

5. mar 2017 12:12

Mamamia, oj mamamia, kako dobro zgledajo tile sladkovodno- morski  krožniki.

Midva  bova imela  sladkovodne ribje fileje, ki jim ne vem imena, so pa zelo dobri. Pa tenstan krompir, pa če pa paše al pa ne, zeljno solato s fižolom in super jabolčno pito.

Dober tek vsem in lepo nedeljo želim!

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti