2. mar 2017 9:08
je našu še lisičke u skrinji. Zato bo lisičkin golaž od mamamie, pa konjski zrezki v lovski omaki in rižoni, motovilec s fižolom, malo črne redkve gor.................
sladice pa ni in ni......... še topi maščobe.........
2. mar 2017 9:08
je našu še lisičke u skrinji. Zato bo lisičkin golaž od mamamie, pa konjski zrezki v lovski omaki in rižoni, motovilec s fižolom, malo črne redkve gor.................
sladice pa ni in ni......... še topi maščobe.........
2. mar 2017 11:54
motovilčica je napisal/a: |
Smarty prosim za recept za mlince s šampinjonovo omako, zapečene v pečici. videt in slišat je slastno motovilčica
|
Motovilčica, ti pošljem kasneje povezavo na ZS .
2. mar 2017 11:57
RadaJem |
Za večerjo smo pa prvič naredili gozleme z različnimi nadevi (špinača, dimljen topljen sirček, jabolka s cimetom, malinova marmelada). Definitivno jih bomo še delali. Meni so najljubši špinačni. Zraven pa skleda solate. Hvala Smarty1 za idejo. RadaJem
|
RadaJem me veseli da so ti gozleme všeč. Meni so zelo všeč z mešano prepraženo zelenjavo.
2. mar 2017 12:24
Danes: zrezki v čebulni in omaki
pire, mehka solata
Mygrace
sporočila: 6506
2. mar 2017 12:30
Regrat in regrat in regrat.
2. mar 2017 13:10
Rolada iz mleteka mesa, napolnjena pire krompirjem...
.... šampinjonova omaka in solata...
.... in sadni krofini, oz. krofki pečeni kot mafini, polnjeni sadjem...
2. mar 2017 13:55
Četrtek:
Lazanja z doma narejenim testom, zelena solata in rdeča pesa:
Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) Dragička dne 02. 2017 13:56
2. mar 2017 16:59
Danes: zelenjavna juha, paninček in radič
voda in teran
lp
2. mar 2017 18:27
Pri nas pa goveja juha z domačimi rezanci, pečena kosa piščanca in telečji kotlet, pražen krompir, regrat in motovilec z vrta.
2. mar 2017 19:16
Danes sva pripravila hot doge po newyorško-s karamelizirano čebulo, ta da čudovit okus!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svaljki v curry omaki z ohrovtom
Zmagovalni bananin kruh