10. nov 2016 13:16
Danes: goveji golaž,polenta in endivija s krompirjem
10. nov 2016 13:16
Danes: goveji golaž,polenta in endivija s krompirjem
10. nov 2016 13:18
Danes kokošje - goveja juha z rezanci, zame kokoš iz juhe, pariška zrezka za fanta, pražen krompir, paradižnikova solata
10. nov 2016 14:46
Danes bo piščanji file v curryevi omaki z mandlji, arabski kruh in solata.
Lep dan vsem
10. nov 2016 16:23
danes goveji zrezki v omaki, njoki in motovilec v solati
10. nov 2016 19:07
Danes: kokošja juha z jajčnimi žličniki in drobnjakom, rizi-bizi z grahom in koruzo, polpeti iz kosmičev (ovseni, zelenjavni, sojini) in dodanim naribanim sirom, solata (endivija, radič, rukola).
10. nov 2016 19:54
Danes: ješprenova rižota, solata, črtasti puding
11. nov 2016 11:48
Danes: kosilo iz zaloge-jaz špageti z bolonjsko omako, radič s
moz- ričet s prekajenimi rebri, domač
vzhaja mi testo za skutino-rozinovo
11. nov 2016 13:27
Petek:
Danes še nič poklona Martinu, smo ostali kar na makaronflajšu in radiču s fižolom
Pozdravček!
11. nov 2016 16:08
Danes goveje- kokošja juha z rezanci, testenine z dvema omakama( bolognese, paradižnikova), mešana solata z vrta( regrat, zeljna, radič, kristalka, motovilec) Jaz pa bom namesto testenin kalamare. Midva pa bova nazdravila- mož z cvičkom jaz pa z malvazijo.
11. nov 2016 16:18
Dragička je napisal/a: |
Petek: Danes še nič poklona Martinu, smo ostali kar na makaronflajšu in radiču s fižolom
Pozdravček! |
Mi tudi ne, ker je vedno nedeljsko kosilo -Martinova pojedina, pa bo vsak čas pečena.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom
Jabolčna torta