7. nov 2016 19:23
danes: čufti v paradižnikovi omaki, pire krompir, zelen radič z jajčko
potepinka
7. nov 2016 19:23
danes: čufti v paradižnikovi omaki, pire krompir, zelen radič z jajčko
potepinka
7. nov 2016 19:30
Res huda napaka,ampak to se zgodi če imaš pri objavi pomoč svojih sončkov(vnukov) in nisi dovolj pazljiv.Za napako se opravičujem in upam da je bil smeh res dober za zdravje.
Danes pa sva si potešila lakoto z kremno cvetačno juho in riževim narastkom.
mojih6
7. nov 2016 22:38
Mojih6, to pa ni neka huda napaka, mi smo se nekoč davno tudi radi hecali in smo jedli pičkotke!
naor
7. nov 2016 22:41
Danes. paprikaš iz domačega kunca, pire krompir in zelena solata.
Balenka
8. nov 2016 6:11
mojih6, to ni napaka za opravičevanje, nikakor, to je za smeh in popestritev. Fajn, da se zgodijo. Naor se pa spomni nečesa podobnega že enkrat tule gor, a ne? Nekje v spominu že imam ene pičkote....
marjja
8. nov 2016 11:11
Danes bo preostanek stefani pečenke, pire krompir, mešana solata. Zame pa sir na žaru in motovilec s fižolom.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
8. nov 2016 12:12
Jaz pa danes nič ( cel dan), za lubija pa nekaj brzinskega, verjetno kranjska in solata.
neny111
8. nov 2016 12:57
Danes: segedin s mesom, domač
"Umetnost življenja je v tem, da se naučimo trpeti in da se učimo smejati."
8. nov 2016 13:23
Torek:
Pozdravček!
P.S. - Gogad, hvala za recept
8. nov 2016 18:43
Danes: pizza - obložena za vsakega posebej po njegovem okusu (v resnici receptura pospravi hladilnik) (testo za krompirjev kruh, domači šugo s kaprami, sir, mozzarella, panceta, hrenovke, jajce, vloženi suhi paradižniki, sveža zelena paprika, čili, koruza, čebula, origano, tržaška omaka, rukola ...), endivija in radič v solati.
KatarinčiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svinjska ribica
Jaffa torta