Pozdravljeni!
To temo odpiram zato, ker sem v veliki zadregi. Stvar je namrec v tem, da imam zelo mlado sestro (25 let), ki si je na dojki odkrila zatrdlino. Sla je na pregled, kjer pa je ne jemljejo resno, ces, da je premlada. Ko sem nekaj brskala po spletu, sem naletela na ime prof.dr.Miha Debevec. Ker bi rada, da bi moja sestra cimprej ozdravela, oziroma se nehala sekirat, ce ni nic resnega (kar srcno upam!), se na vas obracam s prosnjo, da mi napisete, kaksne so vase izkusnje.
No, kar se tega zdravnika tice...ali je katera od vas ze bila pri njem na pregledu? Kako se obnasa? Je dober zdravnik? Ker...stvar je ze dovolj huda, ker v tem trenutku z mozem niti otrok ne moreta imeti, saj ona zaradi svoje lastne varnosti ne sme imeti nobenih hormonskih sprememb.
Aha, da vam dam primer, kako je ne jemljejo resno. Ko je sla na pregled, je zdravnika, ki jo je pregledal, vprasala, kaksna je stvar. (Na pregled je sla aprila 2007). Rekel ji je, da ne sme imeti nobenih hormonskih sprememb! Potem je vprasala, kdaj lahko zanosi. In njegov odgovor se je glasil, da takoj, ce zeli, samo da se naj po novembrski menstruaciji oglasi na pregled. Halo???!!! To je resnost nasih zdravnikov?? Ampak ne bomo zdaj o tem. Resnicno potrebujeva vaso pomoc in kaksne nasvete. Zanje se vam ze vnaprej iskreno zahvaljujem, jana1
Temo je spremenil(a) jana1 dne 26. jul 2007 22:49:20