27. jul 2007 14:25
Odkar so se začeli posamezni zdravniški primeri na škandalozen način obravnavavati v nekaterih medijih, se je tudi nestrpnost uporabnikov zdravstva močno povečala. Ljudje se "odlično" spoznajo na (svoje in tuje) bolezni, bolje kot zdravniki, ki ne znajo nič, pa še tisto, kar vedo, se jim baje ne da početi, paciente nadirajo...itd. Mimogrede jana1, ne verjamem, da so tvojo sestro "NATULILI, da tam nima kaj iskati, ker je premlada". Lahko pa, da so ji to POVEDALI, kar je seveda velika razlika. Mislim, da je zelo prav, da se zanimamo za svoje zdravje, iščemo informacije (če zbolimo) vsepovsod, kar v dobi interneta ni težko, hkrati pa je prav, da skrbno poslušamo tudi zdravnika, ki nas zdravi, ga znamo kaj vprašati in zaupamo v njegovo znanje ter z njim sodelujemo, ker nas bo sicer težko zdravil. Ne glede na to, kako velik strokovnjak je. Da ne bo pomote, ne delam v zdravstvu, niti blizu njega. Sem pa na žalost dolgoletna uporabnica, moj zdr. karton je kar debel. Torej mi uporabniških izkušenj ne manjka in skoraj vse so pozitivne. Srečala pa sem POSAMEZNIKE (takšne kot so v vseh poklicih), ki so bili po moje zame manj skrbni (iz zame neznanih razlogov) in v teh primerih je moje "znanje" o bolezni prišlo zelo prav, da sem kaj pripomnila, vedno z vprašajem na koncu. Zakaj bi zahtevala, če lahko vprašam. Vztrajam, če je treba. Saj gre vendar zame! Vedno se je obrestovalo, niti enkrat ni bil nihče do mene grob, nesramen ali kaj podobnega, kar tu opisujete. Nekateri zdravniki (kot na splošno vsi ljudje) so bolj zgovorni in taki so navadno znani kot prijazni, drugi so pa manj klepetavi. Eno ali drugo pa s strokovnostjo nima posebne zveze. Hočem povedati samo to: pozitiven pristop (štejejo tudi za naše misli, odnos na splošno, ne gre le verbalno izražanje) običajno povzroči enako reakcijo in obratno. Vsepovsod. Danca