Ja, vem da vsi sodelujoči radi kuhamo - pa vendar je sigurno nekaj kar naredimo pač zato, ker ima kdo v družini posebno rad.
Jaz recimo zelo, ampak res zelo nerada trebim solato in paniram. Pa vi?
Lumpica
Ja, vem da vsi sodelujoči radi kuhamo - pa vendar je sigurno nekaj kar naredimo pač zato, ker ima kdo v družini posebno rad.
Jaz recimo zelo, ampak res zelo nerada trebim solato in paniram. Pa vi?
Lumpica
26. jul 2007 16:58
Na splošno rada počnem vse, kar se navezuje na kuho in peko - od priprav sestavin do fines. Ampak v teh poletnih mesecih mi pa res preseda ribanje kumar za solato. Letos smo jih pridelali zelo veliko, zato je kumarična solata na jedilniku zelo pogosto. Bi uporabila kakšen aparat, pa imajo vsi radi zelo na tanko naribane kumare, zato ni drugega kot ribežn v roke in veselo na delo. Lp, pikica82
26. jul 2007 16:59
Meni osebno je najmanj všeč maščenje pekača.Če se le da to delo vedno preložim na nekoga drugega :), vendar se splača potrpeti,ko vidim,da domači pohvalijo in z veseljem pojedo kar ustvarim. Mislim,da se bi še našla kaka stvar ali dve,ki ju ne delam rada pa vendar je ta daleč na prvem mestu. Lp,Tarja Tarja83
26. jul 2007 17:08
Kar ne delam rada ne kuham. jade
26. jul 2007 17:13
Jaz pa zelo nerada kuham kavo po kosilu (sama je po kosilu ne pijem), ko vsi drugi še lepo sedijo za mizo in čakajo kdaj jih postrežem. Še bolj nerada pa pomivam posodo, kar tudi spada zraven kuhanja. Lep dan! mojca
26. jul 2007 17:21
Jaz res sovražim mazanja pekačev z margarino.Ponavadi zdaj kar s čopičem razmažem olje :). Roncolino
26. jul 2007 17:40
Lupljenje krompirja je prava pokora. F r i n a
26. jul 2007 17:49
Mene pa je groza rezanja surovega mesa. Ko sem bila še mlajša, tega sploh nisem počela, sedaj ko živiva v svojem gospodinjstvu, pa moram delati tudi to in se kar težko spravim h kakem zrezku, potem pa že nekako gre. Jaz ne bi mogla delat v mesnici! Jelenckova
26. jul 2007 17:49
Hec - jaz tudi skoraj vedno prepustim mazanje pekača možu ali pa kateremu od sinov.
rrr
26. jul 2007 18:11
Prvo, kar ne maram je gotovo pomivanje posode in nape, ostalo ni problema...za tiste ki ne marate mazat pekača - obstaja peki papir - jaz si s tem prihranim pomivanje pekača:))))
26. jul 2007 18:13
No, mazanje pekača (sploh ko mesiš kak fin kruh ali pico) krasno paše kar s prsti. Nekako mi je lepo biti po otročje in nostalgično vsa zapacana. Se sploh ne branim. Lupljenje krompirja mi ni tak problem kot mojemu nonotu - enkrat je moral skuhat kosilo namesto none, ki je zbolela. Raje kot da bil olupil krompir, ga skuhal in naredil pire, je šel po vasi zbirat jajca in jih je skuhal poln lonec! No ja, saj so bili vsi siti... Ne gušta mi čiščenje rib in njihovih lusk, pripravljanje jedi za katere porabiš več kot pet kozic in štiri električne pripomočke, pomivanje nožev (ker jih tast nabrusi, da so kot britev in sem potem vsa poflajštrana) in pa beljenje stropa zaradi precenjenih vulkanskih sposobnosti vroče marmelade. StašaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Princeske
Pohorska omleta