Termo sgd

primorka  

član od: 20.8.2004

sporočila: 29

tema odprta - 26. jul 2007 12:29 | ogledi: 1.584 | odgovori: 14

Pozna mogoče kdo gradbeno podjetje Termo SGD d.o.o. iz Šempetra pri Preboldu? Jutri se peljeva s fantom iz primorske na razgovor, pa me zanima, če zna kdo kaj povedat, ali plačujejo redno, mogoče dobre ali slabe izkušnje...

Mimogrede, ker bova že na tistem koncu, ali kdo ve, kam se splača na hitro it, še kaj pogledat al še kaj pojest?

urska

Temo je spremenil(a) primorka dne 26. jul 2007 12:37:30

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

26. jul 2007 12:48

Ljlubica, tole ni pravi forum za takšno vprašanje. Odgovore na to vprašanje dobiš, če greš na www.ajpes.si. Odgovori so strokovni, jih je pa potrebno plačati od 2 EUR naprej. Vendelina jr.

primorka  

član od: 20.8.2004

sporočila: 29

26. jul 2007 13:01

A kaj kupit nekomu za diplomo ali kako se znebit komarjev pa je tema za kulinarični forum??? To vprašanje sem postavila tukaj zato, ker mogoče se motim, ampak na Ajpesu se dobi podatke, ki so predstavljeni uradno, mene pa zanima izkušnja nekoga, ki je tam zaposlen ali je bil zaposlen. Bom pa vseeno poskusila tudi z Ajpesom. Vendelina jr., hvala za nasvet. urska

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

26. jul 2007 13:18

Darling Venedlina, marsikdaj se strinjam stabo, vendar tokrat ni tako. Tukaj smo ljudje iz vsepovsod in tudi jaz bi postavila takšno vprašanje, če bi vedela da obstaja možnost, da mi bo kdo iz prve roke lahko povedal kako pa kaj. Velikokrat osebne izkušnje pomenijo več kot uradni podatki. Primorka, žal ti sama ne morem pomagati. LP alexis

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4337

26. jul 2007 13:23

Primorka o tem ali je tvoje vprašanje primerno ali ne za tale forum jaz sicer ne bom razglabljala, lahko pa ti teoretično kdo reče, da je to super firma in oh in sploh - in se ti potem na podlagi takih izjav odločiš za posel, resnica pa je morebiti povsem drugačna. Lahko se zgodi tudi drugačen scenarij in to firmo kdo popljuva do onemoglosti zopet iz takih ali drugačnih vzrokov in se ti lahko zopet napačno odločiš.

Zato je verjetno res najbolje poiskati tovrstne informacije na ustreznejših mestih oziroma pri ustrezni instituciji.

Komarji, nakup darila ob diplomi, kam na počitnice - to je pa nekaj čisto nekaj drugega.

rrr

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

26. jul 2007 13:34

ribaracarak je napisal/a:

p>Komarji, nakup darila ob diplomi, kam na počitnice - to je pa nekaj čisto nekaj drugega.

rrr
Zakaj bi bilo to že drugače? Če jaz vprašam za dopust na npr. Pagu se bodo sigurno našli taki, ki bodo povedali + in taki, ki bodo navajali -. Oboje je seveda dobrodošlo, na meni pa je kako se bom odločila. Tako kot v primorkinem primeru. Se bo že ona potem odločila in nosila morebitne posledice. Primorka sorry, za tole debato, ampak ne zdi se mi prav, da se lahko sprašuje o marsičem, ravno o tem in podobnim pa ne. Pa lep pozdrav. alexis

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4337

26. jul 2007 14:00

Alexis ravno zato gre, posledice nakupa enega sredstva proti komarjem, sesalca, ki enim super funkcionira, drugim pač ne, odhod na dopust na destinacijo, kjer je enim ful dogajalo, drugi pa so se na smrt dolgočasili - oprosti, so neprimerljive s posledicami, ki jih lahko prinesejo napačne poslovne odločitve n dekle ima tako ali tako že ogromno težav v življenju (katere so razvidne v neki drugi zgodbi) in je prav, da se obrne in poišče 

ustrezne informacije na ustreznih mestih.

Sicer pa Alexis je to samo moje mnenje, ona bo pa tako ali tako ravnala po lastni presoji .

Lep sončen dan  

rrr

KARMINA  

član od: 17.11.2003

sporočila: 755

26. jul 2007 14:04

Poglej Ibon. Vendar je možno, da tudi tisto stanje že zastarelo. V današnjih časih.... LP K

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

26. jul 2007 14:24

Nekdo se lahko po mojih priporočilih odloči tudi za potovanje v Turčijo, pa se mu, bognedaj, tam kaj zgodi. Mu pade cegu na glavo, pa smo na istem... lidka

KARMINA  

član od: 17.11.2003

sporočila: 755

26. jul 2007 14:37

Upam, da ne bo za tri strani "pametničenja". Z Vendelino sva ji skušali po najboljših močeh pomagat. Če se najde kdo, ki firmo pozna tudi fajn. Še boljše pa bi bilo če bi ji kdo odgovoril na drugo vprašanje: Mimogrede, ker bova že na tistem koncu, ali kdo ve, kam se splača na hitro it, še kaj pogledat al še kaj pojest? LP K

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

26. jul 2007 14:51

Veste kaj ženske, na tem forumu se je začelo dogajat popolnoma isto kot na nekaterih drugih in to je res bedno. Popolnoma neprimerni odgovori na zastavljeno vprašanje pa tudi to, da če vprašanje postavi nekdo, ki ima že "status" na forumu, dobi "fer" odgovore, druge pa skoraj spljuvate. Pa še temo zasmetite. MOGOČE (vse je relativno) njeno vprašanje ni primerno, ampak zakaj bi mi sodili o tem? Drugače pa primorka, nam plačujejo redno, res pa ne vem kaki so odnosi v podjetju. Zanesi se na svoj občutek na razgovoru pa bo.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti