10. jul 2007 9:39
Za tiste malo manj zahtevne - kaj pa prodajalne Refan, kjer jih prodajajo na litre? Menda sam prineseš flaško in ti jo napolnijo. lp, vanjatajnsek
10. jul 2007 9:39
Za tiste malo manj zahtevne - kaj pa prodajalne Refan, kjer jih prodajajo na litre? Menda sam prineseš flaško in ti jo napolnijo. lp, vanjatajnsek
10. jul 2007 10:27
majamarko je napisal/a: |
diling vem za ebay, ampak veš kaka je poštnina za Slovenijo, ko smo spet neka čudna Evropska država...bi me prišla poštnina minimalno 30 €, plus še neki stroški na komad:(((( parfum pa okoli 20 €... Kje pa so Watsons drogerije v Sloveniji? Prvič slišim, res nisem kak kozmetični frik ane? |
10. jul 2007 10:32
Na vseh letališčih lahko, dokler smo v mednarodnem prostoru, kupujemo. Sama na takih lokacijah preživim kar precej časa, tako da sem že malo naštudirala letališke šopinge (v smislu, kjer se kaj splača kupiti). Kolikor se spomnim, so v drogerijah parfumi in vodice Vanderbilt bolj na zadnjih policah, v ospredju pa so tisti brandi, v katere se vlaga več denarja (D&G, Boss, Kenzo, Estee Lauder, Gio, Rochas, Givenchy, Dior) - iz tega sklepam, da so brandi Vanderbilt v parfumeriji bolj v nizki fazi, no, da jim ravno ne gre najbolje. Tudi hiša Vanderbilt je, če človek pravilno razume ponudbo z njihovega sajta, preusmerila biznis na oblačila. Skratka, reveries se očitno umikajo in se bo treba na kakšen drug frejgrens navaditi. Vendelina jr.
10. jul 2007 10:47
Jelenčkova - sem danes klicala tudi v Watson pa imajo samo "navaden" Vanderbilt, enako v Muller-jih. Na letališče J Pučnika pa še pokličem!
10. jul 2007 10:51
Upam, da ti uspe najti ta parfum. Ko bom šla na počitnice septembra lahko v Munchnu in Dubaju pogledam če ga majo, če hočeš. Jelenckova
10. jul 2007 11:03
Če ga prej ne najdem, ti sporočim...hvala!
10. jul 2007 11:27
Velja! Ni za kaj. Jelenckova
10. jul 2007 12:59
Živio.Tudi jaz sem iskala ta parfum,pa so mi rekli v mdm,da ga že eno leto ne delajo več in da ga bom težko kje našla. baredi
10. jul 2007 13:08
ne razumem zakaj ga ne bi delali več, če ga pa na tujih spletnih straneh še najdeš za nakup? mislim, da so samo naši nehali dobavljat... žal ga tudi v duty-ju na letališču ni...kot kaže bo res treba počakat da gremo spet v tujino...
10. jul 2007 14:00
In kaj naj naredim jaz, ki iščem od Guerlaina Jardin de bagatelle? Poleg enega od Fendijevih vonjev moja njljubša dišava, dosegljiva pa niti v vseh freshopih ne?
Če slučajno tega kdo najde v kakšni parfumeriji, bom hvaležna za informacijo.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bolj enostavno in poceni ne gre
Pica zvitki