Gloria vanderbilt

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

9. jul 2007 19:11

Jaz sem ga kupovala v Mullerju, ampak je že dolgo nazaj. Zdej sem v vonju kokosa pa kumare in melone. Je pač poletje... (pa Jil Sander Sun, uha,... ta meni zažiga...) Pol imam pa en milijon parfumov, ki so mal bolj zahtevni.

Čeprav je bil Reverie meni bolj vonjava za prehodna obdobja, pomlad/jesen... (vsaj zame...).

No, če ga boste našle, sem tudi jaz zainteresirana. Bi si ga spet kupila, še vijoličast je, pa ena vilinka je gor... (Itak sem obsedena z vilami). Ja, moje vile... Pa metulji...

lidka

neznan uporabnik

9. jul 2007 19:43

v soboto sem hodila po žalcu pa sem med mojim pohajkovanjem po žavcu obiskala tudi to drogerijo. malo sem pregledala tudi parfume pa nisem čisto prepričana samo se mi zdi da sem videla ta parfum. če to kaj pomaga lp lovebeyba

Zara-Marisa  

član od: 12.6.2003

sporočila: 351

9. jul 2007 21:13

Mene tudi tako razkuri, ko kar naenkrat nehajo prodajati parfum, ki ti priraste k srcu. Če slučajno katera (ali kateri) kje opazi parfum Aquawoman od hiše Rochas (v turkizni svetleči škatlici oz. embalaži), naj mi prosim pove, kam naj grem ponj! Hvala.

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

9. jul 2007 22:11

Watsons je v Ljubljani zraven Astre za Bežigradom (al pa spodaj v Astri, ne vem). rimljanka

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

9. jul 2007 22:29

Mamamia full si prijazna. Drugače pa mene tudi razjezi, ko delajo kaj samo nekaj časa. Sem imela en priljubljen puder, ki se ga nikakor ne da več dobiti v mojem odtenku. No, vsaj na našem konce ne. Sem si zdaj za rezervo kupila nekaj tubic pudra, ki mi zdaj odgovarja, da ne bom spet brez tega ostala. Aja še to. Revrie je dobila moja mami za darilo pa se ni uspela 1x naparfumat, ker sva ji ga s sestro sprašili. alexis Sporočilo je spremenil(a) alexis dne 09. jul 2007 22:30:20

pat  

član od: 5.9.2006

sporočila: 205

9. jul 2007 22:40

meni pa je super losion vanderbild in ga kupim v Kompasovi trgovini na mejnem prehodu JELŠANE, ne spomnim pa se, če imajo še kaj od te znamke. lp pat

emmy  

član od: 15.5.2004

sporočila: 61

10. jul 2007 6:34

Zadnjič sem službeno potovala z Adrio Airways in sem na avijonu v njihovem duty free-ju zasledila Glorio Vanderbilt. Mislim da je bila cena tam nekje okoli 11 eur. Vendar mislim, da imajo duty free prodajo na avijonu samo na letih izven EU. Tako da če greste kam na dopust (npr. Turčija) si mimogrede lahko kupiš še parfum. Lep pozdrav, emmy

ena mš  

član od: 18.11.2006

sporočila: 1184

10. jul 2007 7:20

Meni ta parfum diši po cimetu. Uporabljam ga med novoletnim časom. Enkrat sem ga kupila v Sparu. ham-njam

alpha  

član od: 25.1.2007

sporočila: 4

10. jul 2007 9:10

Ojla! Sem malo brskala po forumu pa sem zaseledila tvojo temo. Veliko parumo se da dobiti v Kompas shopu. Si mogoče pogledala tam? Če ne imam jaz enega v bližini pa ti lahko skočim pogledat. LP Adrijana alpha

majamarko  

član od: 26.9.2003

sporočila: 2565

10. jul 2007 9:17

Alpha - najbližji je bil svoje dni v Lj na Miklošičevi, pa so ga žal zaprli, kje je še kak pa nimam pojma. Parfuma naj ne bi bilo tudi na mejnem prehodu Ljubelj v bivšem Duty-ju (preverila sestrična). Če ga imaš kje v bližini, lepo prosim! emmy - če bi se jaz spomnila na ta parfum morda mesec dni prej - bi preverila na letalu, tako pa sem spoznala zadevo šele to soboto. Sva pa gledala Adria Airways revijo (odnesla iz aviona) pa ni bilo notri. Najlepša hvala vsem, ki mi/nam pomagate najti parfum!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti