26. feb 2008 9:04
Lijana se kar podpišem pod tvoj prispevek. anaeva
26. feb 2008 9:04
Lijana se kar podpišem pod tvoj prispevek. anaeva
26. feb 2008 11:29
Lijana, papir vse prenese, tudi vihanje nosa.
Jaz nič nisem lokal patriot in ne kupujem v Merkatorju - ki naj bi bil slovenski.
Grem tja, kjer za manj denarja dobim več, seveda kvalitetne robe.
stara
26. feb 2008 11:56
Lijana,prav imaš.Se strinjam z tabo. renata69
26. feb 2008 12:49
kupujem v mercatorju, opazila sem in me moti, ker videvam vedno več italijanske robe. Še posebej pri sadju in zelenjavi, za katere imajo v italiji, španiji dovoljene precej visoke odmerke sevanja in uporabe raznih strupov, da je sadje vzdržljivejše.
26. feb 2008 14:25
sonchika tudi jaz sem včeraj kupovala solato v Lidlu in cene prav gotovo ne držijo. Se pa tud jaz popolnoma stirnjam z Lijano in se podpišem.
SILVA
27. feb 2008 19:23
Datum popisa je bil 11.2. Cene zelenjave so pa vsak dan drugačne.
Sonja
27. feb 2008 19:47
Sonja, solate so tam vedno velike, ne glede na datum in korenje je dveh sort, tega z zelenjem drugje sploh ne dobiš, zato ne vem, kaj sploh dela v tabeli. Se mi pa kar smeje, ko že celo zimo kupujem v lidlnu brstični ohrovt po 0,99€ za kilogram, v našem merkatorju pa so ga ta teden znižali iz 2,16 na 1,96€ za četrt kile. Te razlike so pa že očitne, a ne? Se pravi, da je bil 8x dražji.
Lijana
27. feb 2008 20:03
sonchika je napisal/a: |
Datum popisa je bil 11.2. Cene zelenjave so pa vsak dan drugačne. Sonja |
3. mar 2008 10:04
drage dame in gospodje od ponedeljka dalje bodo imeli v lidlu kar nekaj stvari za peko: - komplet za okraševanje tort 8 evrov - velikonočni pekač 6 evrov - trajna folija za peko 3 evre - 2 čopiča za peko 2,50 evra - šablone za dekoracijo ... in še mnogo več. ne delam reklame, le povedati sem vam hotela če mogoče katera kaj rabi. bodo imeli še več stvari, kaj vse najdete na njihovi strani. jaz grem vsekakor v nabavo po čopiče, folijo, pekač, šablone,... in še marsikaj drugega. nektarina
3. mar 2008 10:05
Super informacije nektarina- HVALA TI
Lep dan in veliko se smejteKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečen riž z zelenjavo
Hummus namaz