26. feb 2008 8:23
Tele tabele ne držijo. Prejšni dan sem prinesla endivijo iz lidna, pa sem jo že v trgovini malo oskubila zunanjih listov. Doma mi je na tehtnici kazala 58 dag, zato ne vem, kje so dobili 40 dag. V lidl grem enkrat do dvakrat na teden, pa se cene spreminjajo, dostikrat je cenejša, prejšni teden je bila po 0.39€ za kos.
Prav tako je zavajajoča cena pri korenju, kar sem slišala tudi po TV in tudi v tej tabeli je. Imajo dve vrsti korenja. En je pakiran v kilogramski banjici je je trenutno 0,69€, dostikrat je tudi cenejši, tisti, kateri je pa v tej tabeli je pa šopek svežega korenja z zelenjem in vsaj zame sploh ni primerljiv.
Sama sem nad kvaliteto proizvodov kar zadovoljna, vesela sem, da v desetih minutah obredem celo trgovino in da se mi ni treba odločati med petnajstimi vrstami riža ali moke. Je pa tako, da nobeden ni za vse. Sem pa opazila, da je bilo po drugih forumih precej vihanja nosov nad trgovinami ala lidl in hofer, po zadnjih podražitvah pa navdušenje raste. Nič več ne moti plastična zelenjava ali češko mleko. Pa ne si delati utvar, da pri drugih trgovcih izvor hrane kaj dosti drugačen.
Lijana