25. sep 2007 7:21
Jaz sem v šparu kupila v spbptp tablete za pomivalni stroj 100 kom +25, za ceno 13€. Je bila neka promocija v našem mestu.
Drugače pa v našem Lidlu zelo rada kupujem zelenavo in sadje. Do sedaj je bilo vedno zelo kvalitetno, sveže in poceni, proti ostalim trgovinam. Rada kupim tudi delikatesne izdelke, izbira je res velika. Pa jogurte, sadne v 750 ml flaški. Tudi feta sir v slanici v velikem pikslu je zelo dober, je pa turški proizvod. Pol pa še olje, margarino, ajvarje, pa čokolade, kekse in sladolede. Se mi zdi, da je roba dobra, cena pa zmerna.Do sedaj še nisem bila razočarana. Tudi sveče bedrce sem enkrat kupila, ko sem slučajno naletela na akcijo. Pa so bile skoraj za pol cene od špara in zelo sveže, ko sem jih odprla. Prav nič niso smrdele in niso bile spolzke. Pa kakšno pašteto, doručak, ribjo konzervo....in še kaj bi se našlo.
Skratka, Lidl poznam še iz Nemčije, tako da se znajdem in mi ni tuj. Kupujem pa tudi v šparu in hoferju, včasih pa še v evrospinu, kamor me pač zanese trenutna pot. Imam pa to srečo, da so vse te trgovine v našem mestu na kupu, največja razdalja je med njimi kakih 500m. Ne obiščem pa v enem dnevu vseh trgovin. Ko grem, zavijem pač v eno, odvisno kaj rabim, in tam nakupim še ostalo, kar rabim. Najmanj pa kupujem pri dobrem sosedu, je malo dalje in dražji, pa premala izbira sveže zelenjave, tako da me tam poredko vidijo.
Kyara