29. jun 2007 9:16
Sama med praški ne vidim posebne razlike,ker smo pri hiši sami odrasli in kakšne posebne umarzanije pri cunjah ni. Je pa tandil edini, katerega mi stroj ne vzame v celoti iz predala za doziranje, zato sem ga kjub hvalam in dobri oceni na testih kupila samo enkrat.
Meni je Hofer glede kvalitete tudi pred Lidlom, samo kaj, ko ga ni v bližini, lidl je pa 4 km stran. V njem rada kupujem jogurt, zelenjavo, sladolede, čokolado, gotovo zmes za kruh. Izogibam se tistih poceni pijač, raznim sladkarijam, konzervam in salamam.
V lidlnu sem kupila tablete za pomivalni stroj, pa je posoda slabo oprana, sploh v spodnji košari. Običajno uporabljam od H. in sem z njimi zadovoljna. Zanič je tudi njihov lak za lase, mami me je prosila, da ji ga prinesem, pa pravi je je tak, kot bi bila voda. Pasiran paradižnik je prekisel, najboljši mi je v Evrospinu.
Aja, pa meso tako lepo izgleda, po okusu mi je zanič. Enkrat sem vzela kare, drugič piščančja bedra, pa ima vse en zoprn priokus, verjetno po kakšnih xy krmilih.
Ps: zakaj mi včasih piše s temi velikimi črkami?
Sporočilo je spremenil(a) LIJANA dne 29. jun 2007 09:17:24