26. jun 2007 20:33
Tam kjer tako ravnajo do študentov pač ne jem več. Pomislite enkrat koliko pravzaprav gostinci zaslužijo od bonov. 2 restavraciji sta okoli našga faksa, ki bi pomoje propadle, če ne bi blo študentov. V obeh so prijazni do študentov. Recimo Joe Penas se mi je pa zameru. Ceno so ne vem kok dvignl, ponudbo zmanjšal da nimaš skoraj nobene izbire (na jedilniku piše sicer, da o dodatni ponudbi povprašajte natakarja, ampak si pri odnosu sploh ne bi upala prašat), o prijaznosti do študentov bi se pa dal debatirat... 3x sm bla tm, 3x slabe izkušnje in tam me pač ne bojo več vidl. Je tolk več boljših in cenejših krajev za jest, da grem raje v take gostilne. Pač študenti smo si sami krivi, da hodmo jest tja kjer niso prijazni. Če bi prišla v tako gostilno jest na denar (ne na bone) bi pričakovala dober odnos in bi povedala kar se jim gre. Ker jem na bone se ne kregam in sem samo hvaležna, da mi država omogoča tako poceni prehrano. Če mi pa kaj ni všeč, pa tja naslednjič ne bom šla več, pa pika! Urša