O klimah - nujno

emily  

član od: 11.6.2007

sporočila: 432

22. jun 2007 9:46

Mogoče bo vedel kdo odgovor na moje vprašanje. Imamo prostore, ki so brez vrat povezani med sabo, eni so s par stopnicami ločeni od nižjih. Kam postaviti klimo, v najvišji ali najnižji prostor? emily

tilenboc  

član od: 30.6.2004

sporočila: 221

22. jun 2007 12:49

Emily, to vam bo pa najbolje svetoval monter klim. Tudi mi smo si zbrali prostor, kam bomo namontirali klimo, pa nam je potem monter to popolnoma odsvetoval in jo imamo tam, kjer je rekel, da bo najbolje in res nam celo stanovanje ohladi, ker imamo tudi zelo močno notranjo enoto Iamo pa tako kot so že predhodnice rekle, poleti hladi, pozimi greje tudi ko je zunaj -15 stopinj, tako da sploh več ne prižgemo centralne kurjave, razen za toplo vodo. Leta 2005 je bila z montažo 240.000,00 sit, sva jo dobila za poročno darilo. tilenboc

CARLY  

član od: 13.9.2005

sporočila: 136

22. jun 2007 12:59

Tudi pri nas imamo tako od Panasonica kot je opisala muca maca. Ful dobr. Jo imava pa montirano na hodniku, cevko za odvajanje vode nama je spelal kar v tuš kabino tako da ne kapla nekje zunaj po steni hiše. ker imava podstrešno stanovenje pa nama je zunanjo enoto montiral kar na podstrešno. Od zunaj tako nihče ne more vedeti da imamo klimo, mi smo pa ful zadovoljni.Ohladi pa tiste prostore kjer pustimo doprta vrata. Če odpremo vsa pač malo dalj traja.Se pa splača.lp CARLY

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

22. jun 2007 13:08

Pri nas imamo pa zaenkrat prenosno, in sicer tole:

http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=7721AE38-

Prenosno pa zato, ker je bila potreba po njej samo v spalnici, fiksna pride v poštev, ko bo zrihtano še pritličje v hiši. Ima pa nočno funkcijo in tudi se mi ne zdi tako hrupna.

Loni Makaroni

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti