18. maj 2009 12:29
oooo madonca, a so res koprive že tako visoke???? Ognjič
18. maj 2009 12:29
oooo madonca, a so res koprive že tako visoke???? Ognjič
18. maj 2009 12:39
Ognjiču, sestro i zemljakinjo, pamti ovo: već su odavno koprive toliko visoke da ih izbegava svaki iole pametan vrag....ali kuhari i kuharice amateri još uvijek briju na njih k'o blesavi.... Vendelina jr.
18. maj 2009 12:41
vidim, vidim... Ognjič
18. maj 2009 15:20
Ognjič je napisal/a: |
oooo madonca, a so res koprive že tako visoke???? Ognjič [vrtnica] |
18. maj 2009 15:23
Kaj češ, punči...sem pač večji strokovnjak za zelenjavo kot pa za prah. Ognjič
18. maj 2009 15:51
Ognjiči, draga moja, to ti je še mladost, ki se zaletava na prvo žogo...Še vedno bolje to, kot pa en ornk emšo, ki se zaletava na prvo žogo.... Lep mi bodi. Vendelina jr.
18. maj 2009 16:15
Vendelina jr. je napisal/a: |
Ognjiču, sestro i zemljakinjo... |
Ognjič, za tole mi boš pa enkrat dajala odgovor...
Da ne smetim preveč: s prahom se ne obremenjujem; še najbolj všeč mi je nasvet od Jade! Ga papobrišem pred pomembnimi obiski (beri: mama, tašča, mm).
tulka
18. maj 2009 18:15
Sestra kot sis rap-angleščini....ko je ženska ženski sis'er. Drugače imava pa z Ognjič korenine iz Posavja. S tem, da ona tam živi in en del našega plemena tudi. Naše pleme se je veliko selilo in povsod pobiralo nove gene, tako da se jaz počutim marsikje čisto doma. Vendelina jr.
18. maj 2009 19:46
tulka je napisal/a: | ||
Ognjič, za tole mi boš pa enkrat dajala odgovor... [jezik] Da ne smetim preveč: s prahom se ne obremenjujem; še najbolj všeč mi je nasvet od Jade! Ga papobrišem pred pomembnimi obiski (beri: mama, tašča, mm). [hrosc-rdec] tulka |
18. maj 2009 19:53
Svet je prav majhen in men je všeč bit "i seka i zemljakinja"...pa na en prašen star gramofon /da ne bo čisto iz konteksta) staro vinilko gor, muzika kot npr. iz sosednjega foruma in "razbijaaaammm čaaašeeeee, jer to je sve zbog teebeeee....".. Joj, kolk je lepš tu afne guncat kot po tleh pomivat ...ampak bo treba, da mi kakšen topol ne začne odganjat izpod kavča, je namreč v našem kraju zdaj polno tistih mačkov od topolov, fuj in fej. OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rogljič Croque Madame
Lečin curry s kruhovimi cmoki