16. avg 2007 16:31
Pražen kromprir, da ne bo nesporazumov ..... sicer ni, da bi govorila v lidkinem imenu, ampak se mi zdi, da ima na tej temi kar podobni valovni dolžini....ne mešati jabolk, hrušk in še česa. Zadovljstvo s svojim telesom, zadovoljstvo s partnerjem, želja, da bi zadovoljil(a) partnerja, intimnost med partnerjema (mislim na tisto, kar vesta samo dva in ni treba okoli razlagati), raziskovanje v spolnosti, preizkušanje novih situacij, poznavanje parnterjevega telesa, poznavanje partnerjevih erogenih con - tisti, ki to ima, tisti ne potrebuje jošk iz pudinga in lulčka iz marcipana. Tisti, ki pa nič od spolnega užitka nima, nima pa zaradi tega, ker ga zavrtost daje amo-tamo, tisti pa hudičevo potrebuje pogled na kolega, ki mora pred ekipo publike lizati tisti čokoladni temni gozdiček ali kako se že zadevi reče. Tisti, ki ima dejanske probleme s spolnostjo v smislu, da se (tudi če ima stalnega partnerja) loti niti oralnega seksa, niti ne ve, kje so erogene cone ne pri sebi in ne pri partnerju, pa tule bi se lahko še kaj o točkah G in "big foot"-u razpisala, pa se ne bom, tisti pa res potrebuje pogleda na lizanje torte. Ker lizanje torte je zastonj. Peep show je treba pa plačati. Prav tako mislim, da tisti, ki ima zadovoljno in veselo spolnost, pa spoštovanje svojega telesa, pa ki je oddelala tiste katoliš finte po katerih naj otroci ne bi videli staršev golih pri preoblačenju, med nudizmom ipd (in vejremi mi, je ogromno ljudi, ki svojih strašev ni nikoli videlo pri preoblačenju), takšen ne bo potreboval marcipanobega lulčka za to, da bo svojega otroka naučil lekcijo o kondomih (vključujoč tisto o tem, kako je treba paziti na zavihek) Medtem, ko bo zastonkarski voajer iz publike pri torti divje paničaril, ko bo njegov otrok v srednji šoli šel na kakšne počitnice.... Kadar pa ne bo paničaril, se bo pa hihital žmohtnim štosem na prvo žogo. Pa skrivoma pogledoval, če ima sodelavka tangice (če je moški). Pa fantaziral o tem, kaj-le-kaj bi utegnil biti "brazilček" (če je moški) Oziroma opravljala sodelavko, ki ima brazilčka in nosi tangice (če je ženska). Pa se še bolj hihitala butastim žmohtnih štosem na prvo žogo..... Upam, da štekaš diferenco. Jaz grem sedaj malo na podaljšan vikend, predpostavljam pa, da občinstvo po tej temi kar še nekaj časa okopavalo....))))))) Vendelina jr.