Tuševa tehtnica

Hobotka  

član od: 2.11.2004

sporočila: 274

tema odprta - 5. jun 2007 16:33 | ogledi: 2.040 | odgovori: 18

Ali je mogoče kdo kupil tehtnico iz Tuševe akcije s točkami. V opisu sem brala da meri poleg teže maščobo v telesu, vodo, indeks telesne teže, dnevno porabo kalorij . Opis na http://www.tus.si/index.php?NivoId=509

Ali je mogoče to tehtnico kdo kupil?

Hobotka

nb  

član od: 29.11.2005

sporočila: 2339

5. jun 2007 20:47

Imam 5 tuševih zvezdic, če jih katera rabi. Nena

t-baby  

član od: 14.12.2003

sporočila: 698

5. jun 2007 21:18

mamo tehtnico pa je čist ok

VilmaS  

član od: 10.10.2003

sporočila: 1067

6. jun 2007 7:56

Tehtnico poznam le toliko, kolikor sem prebrala v opisu. Ni mi jasno, kako je lahko tehtnica za 20€ tako brihtna, da loči med maščobo in vodo v telesu 

Jaz osebno bi verjela le v podatek teže in indeksa (ob vnosu višine), ostalo pa mi nekako ne potegne. Če kdo ve, kako stvar funkcionira, naj mi prosim razloži.

LP, V.

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

6. jun 2007 10:16

Vilma, tako imam jaz, vneseš višino noter. Ampak moram priznati, da se na njej nabira prah. Sama se "tehtam" tako, da navlečem gor kavbojke, pa je situacija takoj jasna kot beli dan. Loni Makaroni

VilmaS  

6. jun 2007 10:43

To vem, da če vneseš višino, lahko preračuna indeks (teža/kvadrat višine), kar zna tudi žepni kalkulator.

Ampak kako "pogrunta", da je od mojih 60 kg res 20% špeha in 15% vode (in ne obratno)? Hehe, me zanima, če bi šla med enim in drugim tehtanjem na WC... bi bil rezultat "merjenja vode" kaj drugačen?  Pa poraba kalorij? To mi je uganka!

Bi pa res rada izvedela princip delovanja, če ga kdo pozna.

Loni, kavbojke so tudi zame najbolj merodajna tehtnica. Ko mi ne da več dihat, točno vem, da je treba začasno "prešaltat" na zelje

LP, V.

ksenjako  

član od: 10.10.2004

sporočila: 1086

6. jun 2007 11:08

na to tehtnico moraš stopiti bos-brez nogavic in potem nekako preko stopal ugotovi koliko imaš vode in maščobe. Ksenija :) http://picasaweb.google.com/xency.k

tigris  

član od: 9.5.2007

sporočila: 261

6. jun 2007 12:09

He he! Ta tehtnica meri tudi inteligenčni kvocient - kdor verjame, da ena taka poceni naprava meri kaj več od telesne mase, nima ravno visokega IQ! tigris

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

6. jun 2007 12:28

Tole me spominja na tisti vic, v katerem Američan, Rus in Mujo razpravljajo o največjih tehničnih dosežkih civilizacije. Če ga je kdo pozabil I kaže Amer, po meni najveće dostignuće je to što je čovjek napravi mašinu koja leti u svemir i onda snima planete i druga nebesna tijela. Na to će Rus; da svaka čas svemirskoj tehnologiji ali i proučavanje atoma in dijelića manjih od atoma, to je veliki uspjeh u istraživanju. I kaže Mujo, slažem se prijatelji, ali po meni, najveće dostignuće svakako predstavlja termosica. Na lijetnim vrućinama mi iz termosice sipamo hladan čaj, a zimi vruću kavu.. Nisu ga razumeli ni Amer ni Rus i kažu mu, pa dobro Mujo, nije ti termosica neka fora... Da nije? A kako termosica zna, kad je zima i kad je lijeto" Vendelina jr.

VilmaS  

6. jun 2007 12:31

tigris je napisal/a:
He he! Ta tehtnica meri tudi inteligenčni kvocient - kdor verjame, da ena taka poceni naprava meri kaj več od telesne mase, nima ravno visokega IQ! tigris

Se strinjam, le da nisem bila tako direktna kot ti.

LP, V.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti