6. jun 2007 22:04
Sem danes debatirala ravno o tej zgodbi s sodelavko. Je rekla, da je videla, ko je pešec porinil kolesarko s kolesa na Gospadarskem razstavišču, ko je le ta peljala čez pločnik. In to ob sedmih zjutraj. In je vpil nanjo, da TU NI KOLESARSKA STEZA TEMVEČ PLOČNIK!!!!
Jaz ne vem, kaj se dogaja s kolesarji, ampak očitno grejo kumu ali večim na živce. Zakaj že?
(Pa meni grejo tudi, ko ne vozijo tam, kot bi morali, pa ko ti kak zapelje v veeeeliko križišče, misleč da je avto in mirno zavija levo??? Halo??? Ker ga sredi prometa ob sedmih zjutraj recimo niti ne pričakujem... In zadnjič je to naredila ena mama srednjih let. Na križišču Slovenske in Aškerčeve...)
Mah, policija ne bo naredila nič. Naredili bojo zapisnik in to bo vse...
Pa je podobno, kot je zadnjič ena spraševala: moja punčka je dobila poziv k sodniku za prekrške, ker je prečkala rdeč semafor!!! In se ji je mudilo, in ve, da ne sme... In ne bo nikoli več... Ampak se ji je res mudilo... TO, DA PA JE KOMU LAHKO OGROZILA ŽIVLJENJE S TEM; PA MAMA NI POMISLILA??? Kaj če bi jo kdo zbil??? Koga bi potem krivili, itak da voznika avtomobila...
Tukaj Jancka, sočustvujem s tabo. In nimam besed na to, kaj se je zgodilo tebi... Pa tudi jaz ne zagovarjam tega mladeniča. Sploh ne!!! Po drug strani se pa strinjam z Ati zlati... Pločnik je kraj, kjer ne bi smela takrat biti v nobenem primeru. Ker take male malenkosti, in tako mali prekrški pač delajo anarhijo... Počasi in vztrajno...
Saj veste, kjer za red ni poskrbljeno, si ga pa ljudje sami naredijo... In tu je šolski primer tega.
lidka