Čisto sem v šoku, pretresena, zgrožena. Peljala sem se domov s kolesom, začelo je močno deževati in da bi se ognila nesramnim šoferjem, ki so me zalivali z luž, sem se zapeljala na pločnik, kjer je precej dreves, da bi si vsaj približno našla zavetje pred vetrom in nalivom. Nasproti mi je prišel nek fant, mlajši, kakih 20 let star. Ko sem ga zagledala, sem začela zavirati in se umikati, on pa je stegnil roko IN ME GROBO PORINIL DOL S PLOČNIKA, da sem padla kot dolga in široka na cesto. Na srečo sem jo odnesla brez večjih poškodb, kolo pa je uničeno, na kavbojkah luknja, in usnjena torbica podrgnjena. Ko sem ga vprašala, če se mu meša, mi je rekel da naj se peljem po kolesarski, ki je pa itak sploh ni. Bila sem mokra kot cucek, ležala na tleh in nihče se ni ustavil. Fant je šel naprej, se usedel na postajališče za avtobus in me neprizadeto gledal, kako pobiram s tal dele kolesa, stvari iz torbice in sebe. Policije seveda nisem klicala-najbrž bi mi napisali kazen, ker sem se peljala po pločniku (česar sicer ne počnem), fant pa bi že zdavnaj odšel.
Resnično se sprašujem, kaj je narobe z ljudmi??
jancka