Katera hrana zapira,da bi pomagalo naši petletnici?
leni1
Katera hrana zapira,da bi pomagalo naši petletnici?
leni1
20. maj 2007 8:53
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7612 Tu malo poglej, je bilo nekaj govora o virozi in hrani, ki pomaga oz zapira. jass
20. maj 2007 9:03
Zapira jedilna čokolada, borovničev čaj, banana. Pri driski je najpomembnejše pitje in ne hrana. ham-njam
20. maj 2007 9:27
A da veliko pije ? Ker nima viroze zgleda da je nekej narobe pojedla je včer bruhala pa drisko imela. Danes pa ne bruha več pa tudi počuti se dobro leni1
20. maj 2007 9:47
naj bo dan-dva na dieti: prepečenec, piti pa pravi čaj ( sladkan čim manj, oziroma toliko, da ga pije ). ežoj
20. maj 2007 10:36
Za drisko 100% pomaga coca-cola. Mi je nedavno medicinec razložil zelo natančno, zakaj to deluje in kako deluje, ampak pri najboljši volji ne znam detajlno zapisati. Pomagalo bi tudi, če v vodo zamešaš sladkor in sol hkrati. Deluje pa 100% in zelo hitro zgosti blato! (Stvar je nekako v sladkorju, ki v črevesju naredi ne vem, kaj, zagotovo pa (spet ne vem, zakaj) nase veže vodo in s tem zgosti blato.) Drugače pa otroku lahko brez problema daš medicinsko oglje. Od hrane pa vse zgoraj navedeno, poleg tega pa blagodejno vpliva tudi korenčkova juha. fresh
20. maj 2007 13:48
coca-cola in bobi palčke. preverjeno! iversonka
20. maj 2007 14:08
Da mu ne bi dala slučajno coca-colo, to je ena" baba rekla", pa brez zamere, tudi jaz sem poskusila s coca-colo, pa sem ga skoraj zastrupila. Ežoj, je pravilno svetoval, malo diete ne bo škodilo. Lep dan! Anamarija
20. maj 2007 15:19
Anamarija, tudi jaz sem mislila, da je po sistemu "baba rekla". Prvič v življenju pa sem to slišala tukaj na Kulinariki. Zato sem tudi vprašala, če je možno, da bi to delovalo in če deluje, zakaj deluje. No, ko se prijatelj, ki mi je razložil, zakaj to deluje vrne, ga bom še 1x vprašala in napisala. Razložil mi je namreč tako strokovno, da moja butasta betica tega seveda ne dojame tako, da bi to znala obnoviti. Ni pa stvar v coca-coli, ampak v sladkorju in še ne vem čemu, kar se nahaja v coca-coli. fresh
20. maj 2007 16:43
fresh je napisal/a: |
Za drisko 100% pomaga coca-cola. Mi je nedavno medicinec razložil zelo natančno, zakaj to deluje in kako deluje, fresh |
20. maj 2007 16:49
No zdej imam pa coca colo doma pa ne vem ali naj ji dam ali ne leni1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čokoladni eklerji
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom