Štedilnik

Lijana  

član od: 6.12.2002

sporočila: 1603

15. maj 2007 13:32

Sama imam steklokeramiko caa 10 let, prej sem imela kombinacijo plin in elektrika. V glavnem sem kuhala na plin, vendar ga zdaj ne pogrešam.

Enkrat bo tudi prišel čas za menjavo in me ima za indukcijsko. Samo, kaj naj potem z vso amc posodo, katera je bila tako draga. Brez hitre pokrovke ne bi hotela kuhat, magnet mi jo ne prime, ker je starejša od 5 let. Mogoče bom vzela  kombinacijo 2x elektrika, 2x indukcija.

LP

Julya  

član od: 9.12.2004

sporočila: 3277

15. maj 2007 16:15

barbra je napisal/a:
No, tole v zvezi s plinom na steklokeramiki ne velja za vsak štedilnik. Gorenjev ima plinske gorilnike tako zaščitene, da v nje nič ne steče, pa tudi čistijo se enostavno. Imam dve steklokeramični plošči in dva plinska gorilnika na štedilniku in sem zelo zadovoljna. Lp, barb Barbra

Se strinjam z zgoraj napisanim. Imam kombiniran Gorenjev štedilnik že tri leta in nobenih težav. Še nikoli mi ni zalilo gorilca, pa mi tudi kdaj kaka reč skipi. 

Julija

lili_stef  

član od: 18.1.2007

sporočila: 183

15. maj 2007 17:21

Se strinjam z Barbro. Tudi jaz sem si kupila Gorenjev štedilnik, dva plin, dva steklokeramika in sem zelo zadovoljna.Tudi meni ne zalije gorilca. Odločila sem se zanj, ker pri nas večkrat zmanjka elektrika in to vedno v času, ko moraš kuhat kosilo. Ni mi žal. lili_stef

kavica  

član od: 8.4.2006

sporočila: 83

16. maj 2007 18:29

Hvala za izčrpne informacije . Verjetno se bom odločila za steklokeramiko-plin , saj tudi pri nas velikokrat zmanjka elektrike ravno ko jo najbolj potrebujem. Še enkrat hvala kavica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti