Orlica

kobra 1  

član od: 15.6.2006

sporočila: 1881

8. maj 2007 15:34

Rimljanka, hvala!

Upam, da bodo "nekateri" pri vsej svoji pameti dojeli kaj si napisala v uvodu.

Sem vedela, da boš hitro našla odgovor. Tudi meni ni dalo miru in sem takoj, ko sem prišla domov pričela brskati po literaturi ( še vedno jo imam raje kot"strička" .., ker imam verjetno po mnenju nekaterih kratko pamet in berem samo v SLO) in nisem našla nič o kaki strupenosti. 

Uliy, naj orlica še naprej krasi vrt, najbolj strupen pa je tako ali tako " človeški jezik".

kobra 1

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

8. maj 2007 16:03

Še nekaj bom dodala. Kar se mene tiče, ne obstaja nobena rastlina, ki je ne bi imela na vrtu zato, ker je strupena,........

Le zakaj?

Ker pač ločim med tistimi za uporabo in tistimi za gledanje.

Vsak tako ločuje. Le, da imajo eni na prvem spisku mnogo manj rastlin kot na drugem, drugi pa obratno.

rimljanka

ferda  

član od: 1.10.2003

sporočila: 280

8. maj 2007 16:41

rimljanka... pa saj veš da so ljudje itak naštimani tako ,da ko se reče da je nekaj strupeno vsi to manično zavržejo... in se teh stvari sstrašansko bojijo... nihče pa ne pomisli na to kot si že ti rekla ... da so nekatere rože za jest druge pa samo za gledat , čao čao

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti