Ali imate kakšno idejo kaj ponuditi zraven jurčkov z jajčkom, imamo jih zelo radi, ponavadi zraven jemo samo kruh. Kaj bi še pasalo zraven?
jade
Ali imate kakšno idejo kaj ponuditi zraven jurčkov z jajčkom, imamo jih zelo radi, ponavadi zraven jemo samo kruh. Kaj bi še pasalo zraven?
jade
20. avg 2006 11:21
Jade, lušte mi delaš. Namesto navadnega bi bil super česnov kruh! Pa solate na sto načinov... jasna
20. avg 2006 11:21
mnjam, mnjam ... jurčki pa zelena solatka tejča
20. avg 2006 11:23
Mi smo ravno včeraj jedli gobice, samo da je bilo vmes še malo lisičk. Včasih jih tudi mi jemo samo s kruhom, enkrat pa smo ugotovili, da strašno pašejo zraven riža (konec koncev obstaja tudi rižota z jurčki). Zraven se priležejo tudi kakšni piščančji ali pa puranji zrezki, oči je pa jedel zraven celo hrenovko v testu (mogoče se sliši malo čudno, ampak je pomojem kar v redu skupaj sedlo, nič se ni pritoževal). Lep dan! Muffsy
20. avg 2006 11:44
Moja mami je za prilogo vedno naredila pire krompir. Tudi v kosih je dober, še posebej, če se poleg kuha peteršiljeva vejica (jaz jo VEDNO uporabljam, sicer krompir ni "ta prav"). LP Lipa
20. avg 2006 12:00
Krompir v oblicah. LP booris
20. avg 2006 14:05
pa peteršilj gor na jajca... LP Drejček
20. avg 2006 20:36
Joj, joj... a nam to lušte delaš? Pozdravček!
20. avg 2006 22:19
Mi smo danes imeli za kosilo dinstane goveje zrezke z jurčki. Božansko je bilo tako, da je mož pojedel samo omako z jurčki in zraven pire krompir. Kyara
21. avg 2006 17:06
Še, da poročam. Jojjjjjjjjjjjjjj kako so bili dobri mmmmmmmmmmmmm. jade
21. avg 2006 17:46
Joj, no! Dovolj mučenja! vanjatajnsekKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Toscanska panzanella
Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom