21. feb 2015 7:16
Nekaj za pred spanjem;
Sem sila nostalgične, kot veste. In sem naredil NADGRAJENO in ZA MOJ NAČIN PREHRANJEVANJA različico francoskega toasta. HIGH FAT LOW CARB, nom nom!!
21. feb 2015 7:16
Nekaj za pred spanjem;
Sem sila nostalgične, kot veste. In sem naredil NADGRAJENO in ZA MOJ NAČIN PREHRANJEVANJA različico francoskega toasta. HIGH FAT LOW CARB, nom nom!!
23. feb 2015 19:19
Zelenjavna kremna juha in skleda motovilca
Alisea
19. mar 2015 8:10
Nekaj na hitro
Segedin, tenstan krompir s kajmakon in glaž vurdečega
24. nov 2015 19:40
za večerjo: rižota s šampinjoni in sirom z modro plesnijo
majaos
28. nov 2015 0:18
Ajdovi žganci, ostali od kosila in vroče mleko, to je pa božansko dobro. Ponavadi imam bolj skromno večerjo, navaden jogurt in nekaj žličk domačega džema in kakšno sadje.
mopsika
5. feb 2018 21:09
Danes se nam je prilegla tuna z nasekljano čebulo in .
6. feb 2018 12:44
mopsika je napisal/a: |
Ajdovi žganci, ostali od kosila in vroče mleko, to je pa božansko dobro. Ponavadi imam bolj skromno večerjo, navaden jogurt in nekaj žličk domačega džema in kakšno sadje. mopsika |
imaš mogoče kak nasvet za domačo marmelado? meni nikoli ne uspe...:(
6. feb 2018 12:51
Seveda ga imam, delam po tem receptu:
https://www.kulinarika.net/recepti/12890/ozimnica/slivov
so pa še tukaj dobri recepti : https://www.kulinarika.net/recepti/12890/ozimnica/slivov
20. avg 2019 14:08
Pozdravljeni !
Posredujem zelo inovativni predlog za večerjo: Polenta, dušeno sladko zelje, napitek (kava ali čaj). Takšna večerja je bila v domu starostnikov. Kako se vam zdi ? Meni se zdi takšna kombinacija malo čudna.
20. avg 2019 14:45
Dušeno sladko zelje je meni dobro le v kombinaciji s krompirjem. S polento? Prvič slišim!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Grški pita kruh
Zvezdice alla Alfredo