3. feb 2015 7:19
opala..nekdo je obudil zadevo.
Moja večerja yesterday in the day before that oz. v nedeljo. Pa doer teeeeek.
3. feb 2015 7:19
opala..nekdo je obudil zadevo.
Moja večerja yesterday in the day before that oz. v nedeljo. Pa doer teeeeek.
3. feb 2015 13:58
MBrando ... ... jaz bi tudi zato, prosim, napiši še kaj vse to je in kako se pripravi .
Mayisa
4. feb 2015 8:03
Mayisa. je napisal/a: |
MBrando ... ... jaz bi tudi zato, prosim, napiši še kaj vse to je in kako se pripravi .
|
4. feb 2015 13:19
MBrando ... njami in hvala ...
Mayisa
4. feb 2015 19:33
včeraj odlična večerja; domači čips (s kožico seveda) s kečapom in majonezo. Malo zdrave hrane se vedno prileže.
Danes za večerjo krvavica in polenta
majaos
5. feb 2015 6:56
majaos je napisal/a: |
včeraj odlična večerja; domači čips (s kožico seveda) s kečapom in majonezo. Malo zdrave hrane se vedno prileže. Danes za večerjo krvavica in polenta
|
5. feb 2015 8:03
Vceraj za vecerjo smo imeli piscancje pleskavice, krompir in zelje - koromac v solati.
Alisea
5. feb 2015 8:21
tudi 1A Alisea.
Pri meni pa same domače dobrote!
Jota "LE MAMAN", umešana jajčka na masti z bučko in čebulo, pola prekajene vratovine + orenk žlica kisle smetane (dodana po fotografiranju) in kečUp s stevijo (ok,ok, tolele je pa edina NEdomača zadeva :D)
5. feb 2015 12:25
Super MrBrando! Mi danes pa bomo imeli filane paprike (iz skrinje) poleg pa kruh in, ce ratajo, cokoladni buhteljni.
Alisea
5. feb 2015 12:30
Ok, kako to izgleda, a vi nimate kosila? Ker drugače mi ni jasno, kako bi lahko človek za večerjo tako obilno jedel...
VesnuskaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Korenčkova juha
Pesto palačinke