14. jul 2009 23:03
Vanja, nč verjet tulki. Če nimaš plus paket, pošalješ na kulinariko slike v bikiniju ( moški v kopalkah ) in te komisija oceni. Če si dovolj lep, lahko imaš album ( in jaz očitno sem ).
ežoj
14. jul 2009 23:03
Vanja, nč verjet tulki. Če nimaš plus paket, pošalješ na kulinariko slike v bikiniju ( moški v kopalkah ) in te komisija oceni. Če si dovolj lep, lahko imaš album ( in jaz očitno sem ).
ežoj
14. jul 2009 23:08
Kakšne kopalke neki,brez in v pozoru,drgače ne bi bilo nič od albuma
lp goga
15. jul 2009 0:17
Ežoj ima privilegije in je bilo dovolj v kopalkah. Ostali smrtniki pošljejo sliko brez kopalk.
Atina
15. jul 2009 0:30
ežoj je napisal/a: |
Vanja, nč verjet tulki. Če nimaš plus paket, pošalješ na kulinariko slike v bikiniju ( moški v kopalkah ) in te komisija oceni. Če si dovolj lep, lahko imaš album ( in jaz očitno sem ). ežoj |
Kaj pa, če so se te hoteli samo odkrižat, v smislu, da ja ne bi še kdaj kakšne poslal, dajmo mu dostop do albuma.
Vanja
15. jul 2009 12:12
Kaj pa, če je vse res?!!
tulkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni
Kremni rezanci s tartufi