Tudi jaz imam svoj foto album, pa ga ne najdem pod rubriko FOTOALBUMI. Kako pridem tja?
jasna47
Tudi jaz imam svoj foto album, pa ga ne najdem pod rubriko FOTOALBUMI. Kako pridem tja?
jasna47
21. mar 2009 13:09
jasna, verjetno nisi končala vso proceduro, izpolni vse rubrike, pa se bo pojavil. Enako se je meni zgodilo prvič, sem mislil, da album mora administrator nekaj uredit, pa sem čakal par dni, da se pojavi, potem, ko ni bilo nič, sem ugotovil, da moraš vse sam uredit.
ežoj
21. mar 2009 13:29
Ko narediš foto album je privzeto v rubriki "se ne prikazuje", zato da imaš čas da vse urediš pred "velikim trenutkom". Če si naložila slike, svetujem da urediš še album (opis, rubrika)...
Ne pozabi fotografijam dati opise. Lahko jih tudi ne, ampak avtorje lepo prosimo, da bi zraven vsake fotografije dali vsaj 2 besedi. Zakaj, bo jasno čez nekaj časa ;-)
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
14. jul 2009 20:24
Pozdravljeni, najprej se opravičujem če sem "falila" temo ali je o tem že bilo govora. Namreč rada bi ustvarila album s slikcami pa ne vem kje je ta možnost. Ko grem pod rubriko Foto albumi ni te možnosti. Resnično hvala za pomoč;))) www.sloliga.com">www.sloliga.com
14. jul 2009 20:54
danicak, zdi se mi, da moraš imeti plus paket.
ežoj
14. jul 2009 21:04
ežoj je napisal/a: |
danicak, zdi se mi, da moraš imeti plus paket. ežoj |
Meni tudi.
Vanja
14. jul 2009 21:12
Res se mi je zdelo, da bo to. Ni problem bom uredila. Obema najlepša hvala za hiter odgovor:)))) www.sloliga.com">www.sloliga.com
14. jul 2009 21:52
Bo držalo, Foto albumi so dostopni le tistim, ki se odločijo za Plus paket. Več o tem:
14. jul 2009 21:53
Kakšne privilegije ima pa gospod Ežoj? On ima lepe albume.
Vanja
14. jul 2009 21:59
Vanči, ko se odločiš za Plus paket ni nujno, da se plusek izpiše ob tvojem imenu. Kar nekaj takih je, ki tega ne želijo...
14. jul 2009 22:14
Hmmm, nau aj nou.
VanjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pizza s pršutom
Rižek z lososom