Živjo, mene pa zanima, kje se da dobit barve v prahu za zmešat s smetano (mislim za dekoracijo tort).
lipanje
Živjo, mene pa zanima, kje se da dobit barve v prahu za zmešat s smetano (mislim za dekoracijo tort).
lipanje
10. maj 2007 17:28
Veliko je tega v Šparu, tam kjer so pudingi in takšne zadeve.
titta
10. maj 2007 18:07
Za obarvanje smetane lahko vzameš tudi tekočo barvo. Če ne maraš, da je barva z okusom, so tudi brez. Vse to pa v v vsaki večji trgovini (Spar, Mercator, tuš, ipd.) tasau
10. maj 2007 19:14
mene zanima a so to iste barve kot za breskvice...v tistih flaškah al kšne druge...tud sama bi rada naredila torto za r. dan in ne vem kako pobarvati smetano...:( STASY
10. maj 2007 19:39
OJ. Na voljo imaš 2 vrsti barvil (no, saj jaz te uporabljam). Etolove so v flaškah in živila ne samo obarvajo, ampak mu tudi dodajo aromo, medtem ko obstajajo tudi barve v tubah, ki samo obarvajo živilo (firmo sem pa pozabila). Oboje se nahajajo v bolje založenih trgovinah na policah za peko. Meni osebno bolj odgovarjajo barvila iz tube. Pa lep pozdrav. Jerča
10. maj 2007 19:50
Foster Clarc? Sporočilo je spremenil(a) zupanja dne 10. maj 2007 19:50:13
10. maj 2007 19:55
Od FosterClark so barvila v flaškah, vendar brez arome. tasau
10. maj 2007 20:57
To so barve Schwartau - v tubi. Smetano samo obarvajo. So v enaki embalaži kot barva za pisanje. LP mina20
10. maj 2007 23:44
Če vam je ostalo kaj barv za pirhe, lahko uporabite tudi te. katka
11. maj 2007 6:13
barve za pirhe v smetano???? tasau
11. maj 2007 7:54
ja, to tudi mene zanima, ker sem tu prebrala, da so v barvi za pirhe enake sestavine kot v živilski barvi. Sklepamo lahko, da barva za pirhe ni strupena, saj bi bila jajca zaradi porozne lupine po barvanju neužitna. Ampak ali je kdo že dejansko uporabil barvo za pirhe v smetani? Barva ima namreč tak čuden vonj, ko se stopi v vroči vodi, ali pusti kaj okusa na smetani? matildaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hempy polenta
Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla