4. maj 2007 19:49
Eni bi si lahko še srce mazali, jaz pa pamet. tumpika
4. maj 2007 19:49
Eni bi si lahko še srce mazali, jaz pa pamet. tumpika
4. maj 2007 19:50
Pa bi kaj pomagalo? val
15. maj 2007 12:25
Vidiš, Vinko, jaz sploh nisem bila v krizi, pa sem to iz firbca vseeno poskusila. Ga ni boljšega indikatorja o stanju organizma, kot je okus urina. Res ni nagravžnega okusa, dokler je vse ok, je pa obupno grenek, če je kaj narobe. Sčasoma se naučiš "prebrati", katera grenkoba je povezana s kakšnim organom. Ni treba zvrniti kozarčka, dovolj je požirek ali dva. Svetla
15. maj 2007 13:47
Svetla - ta se mi zdi čisto odtrgana; vsak dan par požirkov urina in veš kateri organ ti škripa... Ta moj komentar je malo za hec, Svetla, ne mi zamerit! kastrolca
15. maj 2007 14:57
pa na zdravje in naj vam pomaga Ognjič
15. maj 2007 16:03
Kaj pa, če je vse res?? Julija
15. maj 2007 16:11
Tudi jaz vam želim veliko uspešnih požirkov !!!
Sprašujem se le eno: zakaj tega ne prakticirajo zdravniki? Koliko žaub in umetnih zdravil bi prihranili in koliko šele bi prihranili pri laboratorijskih raziskavah ?????!!!!
Nena
Nena-morje
15. maj 2007 16:11
Nič hudega, če je res. Saj vsi stokajo kako je premalo zdravnikov, čakalne vrste v nedogled... Bomo pa začeli pit cocktail1] in bomo vedeli, kaj nam je. Potem pišeš na kulslo in vprašaš za nasvet in si rešen. londonska rezina
15. maj 2007 16:20
Nena-morje je napisal/a: |
Sprašujem se le eno: zakaj tega ne prakticirajo zdravniki? Koliko žaub in umetnih zdravil bi prihranili in koliko šele bi prihranili pri laboratorijskih raziskavah ?????!!!! |
Ja, viš, to je pa zaradi mednarodne zarote farmacevtskega in zdravniškega ceha . Bi bili takoj vsi brez kšefta
Cila
15. maj 2007 17:24
Pa ni res.......zdravniki prakticirajo........samo bolj v Indiji.........
http://www.satyanandayoga.tara.si/aau_odlomek.php
http://www.viva.si/clanek.asp?id=2988
Sama se ne bom opredeljevala ne za, ne proti.
rimljanka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso
Mini čokoladni hlebčki