Pozdravljeni!
Sicer gre bolj za izgled kot hrano, pa vendarle:
Rada bi kupila podkrožnike. In ne takšnih, kjer ti prodajalka takoj pove, da jih lahko vzameš na čeke (seveda zaradi cene!). Kam po njih?
B.
Pozdravljeni!
Sicer gre bolj za izgled kot hrano, pa vendarle:
Rada bi kupila podkrožnike. In ne takšnih, kjer ti prodajalka takoj pove, da jih lahko vzameš na čeke (seveda zaradi cene!). Kam po njih?
B.
13. mar 2002 15:06
Halo! Take podkrožnike lahko dobiš v Filipovem dvorcu pri Tromostovju ali v Müllerju na Čopovi oziroma v BTC-ju. LP Saša Sporočilo je spremenil(a) Venturini dne 13. mar 2002 15:07:22
13. mar 2002 17:04
Poglej pri Kreku! Ima reklamo na portalu KulSlo, na desni strani Lep pozdrav vsem Henri
13. mar 2002 20:56
Jaz ves porcelan in kuh. pripomočke kupujem pri Kreku. Na kratko: zelo kvalitetno in ne predrago. Lp Darka D
27. jun 2005 19:18
Za dobre steklene podkrožnike pojdite v trgoviino Fiducia v Šiški. bordo
27. jun 2005 19:43
Krek ima reklamo na KulSo??? Kako da jaz tega ne vem? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
27. jun 2005 22:11
Rutar, Mueller lucija
28. jun 2005 8:44
Ja jaz tudi prisegam na Fiducio...imajo vse živo in cene so o.k.! ANJAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami
Panakota z belo čokolado in penino