Presuh

lukaPAS823  

član od: 25.4.2007

sporočila: 1

tema odprta - 25. apr 2007 20:39 | ogledi: 4.099 | odgovori: 17

No nisem ne vem kaki pisec sam mam 1 problem.

Presuh sem, star sem 19 let in imam 182 cmm in 71 kg.

A ve kdo za kako dobro dieto da se mal zredim, pa ne lep nacin.

Lepa hvala.

povprečen slovenec

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

25. apr 2007 20:46

Dečko dragi, jej kruh, krompir,testenine z omakami, riž, meso, zelenjavo, skratka vse, kar ti pade na pamet. Pa na sadje ne pozabi, sploh banane,  grozdje, hruške... Blagor tebi, ki to lahko počneš, da se malo porediš. AMpak ob tem tudi zmerno telovadi, da se ti ne bo nabral nepotreben "špeh" ampak si boš ob tem, ko se malo rediš, tudi učvrstil  mišice.

Srečen bodi, da je tako, ne pa da moraš stradat in telovadit zato, da porabiš maščobne zaloge.

Morda celo obstaja dieta, da se malo zrediš. Ampakpreden jokdo napiše, ti kar jej lepo vse po vrsti, ampak v mejah "zdrave" prehrane.

Veliko uspeha, Mamamia

mamamia

mamka  

član od: 10.7.2006

sporočila: 434

25. apr 2007 20:52

Lukec imaš pa srečo.

Zdaj na pomlad se vsi trudimo, da bi shujšali.

Moj nasvet - vsak dan skuhaj eno jed iz ponujenih receptov (sladice, škrobne jedi, meso, zelenjava) in zraven migaj, da dobiš "tardeče" mišice in ne "tabelih". Predvsem pa pazi na to, da si vseh življenskih filtrov (ledvica, jetra,) ne zamašiš že zdaj na pragu življenja. Če si zdrav ni prav nič narobe, če zgledaš male bolj suh. 

Sicer pa si se najbrž rodil v družini, ki ste nasploh bolj suhcani. Sem prepričana, da se zvečer ne najedaš kakšnih "zdravih" snackov - čips, kokakola, čokoladice itd.   

Naj ti uspe

mamka

kobra 1  

član od: 15.6.2006

sporočila: 1881

25. apr 2007 20:58

Luka, pozdravljen med nami!

Jaz se na tvojem mestu s težo nebi obremenjevala. Če si takšne konstrukcije, si pač tak. Tudi s hrano boš težo težko pridobil, oziroma, če že, bo to salo.

Raje prični redno  z vadbo, da bi okrepil mišično maso in k običajnem prehranjevanju dodaj le suho sadje, oreške, energetske ploščice in med.

Lp,

kobra 1 Sporočilo je spremenil(a) kobra 1 dne 25. apr 2007 21:00:09

drejcek  

član od: 11.1.2004

sporočila: 1028

25. apr 2007 21:19

luka, dobrodošel v klubu suhcev; jaz mam 184 cm pa 69 kg, star 26 let, pa ni varijante da se zredim, naj delam kar mi pade na pamet, požrem karkoli pa se mi ne pozna a ma nič, tudi s telovadbo ne dobim pretirane mišične mase. sprijazni se s tem, da si tak kot si, pa bodi vesel, da ti ni treba hujšat LP Drejček

Jerneja USA  

član od: 24.11.2006

sporočila: 812

25. apr 2007 21:21

Luka, to da si presuh po mojih podatkih ne drzi, ker vem, da bi moral moj moz pri 181 cm tehtat ravno tam nekje. Seveda je malo odvisno od tvoje konstrukcije, a ni take ogromne razlike. Se popolnoma podpisem pod izjavo Kobre!!! Jerneja USA

juicy  

član od: 21.4.2007

sporočila: 48

25. apr 2007 22:27

Tudi meni se zdi, da raje več telovadi kot jej, govorim iz lastnih izkušenj. Ko pri meni tudi krofi niso pomagali, sem se lotila telovadbe, tako da so mi hlače vsaj na riti stale. Vsi pravijo, blagor ti, pa ni fino ko te kosti na riti bolijo pri sedenju juicy

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

26. apr 2007 8:57

Lukec, moj sin je visok 193 in ima 68 kg (star je 27 let) pa se s svojo težo sploh ne obremenjuje!!!Veliko se ukvarja s telovadbo, treniral je vaterpolo, močan je ko Martin Krpan ( 50 kg žakelj cementa nese kot za stavo!) Prijatelji pa ga kličejo "fižolštanga"!

Se strinjam s kobro,  si pač take konstrukcije!

Nena

Nena-morje

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

26. apr 2007 9:23

Moj (tudi) Luka, je star 60 let, visok 178 in že vse odraslo življenje tehta med 63 in 65 kg. Pa mi je ravno zato še bolj všeč, ker sem sama bolj okrogle sorte. So pa njegove sodelavke v službi ugotavljale, da mu žena najbrž tako zelo zanič kuha, zlasti še, ker si je za malico vedno naložil poln krožnik hrane.

Malo nesrečen je bil edinole, ko mu je  v zdravniškem spričevalu pisalo  "astenične konstitucije", kar je pa še vedno bolje, kot pri njegovem sodelavcu, ki so mu napisali "prekomerno prehranjen"

Kar vesel bodi, da si vitek, je veliko bolj priročno, kot če imaš preveč kil. Tudi oblačila se danes že da najti tudi za take postave.

Cila

marelica  

član od: 27.8.2005

sporočila: 1398

26. apr 2007 9:33

joj kako rada bi ti dala nekaj svojih kilogramov, pa bi bila oba srečna ! marelica

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

26. apr 2007 9:47

Luka, nisi presuh. Ni se ti treba basati s testeninami in ostalo hrano. Namesto tega lepo športaj. Nekaj ti bo že od šprota ustrezalo. Tako boš dobil mišice in puncam so všeč mišičasti fantje. Takole po opisu se mi zdi, da bi bil z malo vaje tapravi za kakšno športno plezanje. Pojdi v najbližjo telovadnico, zanesljivo imajo tam kakšno umetno steno. Poleg tega so zdaj tudi lepi dnevi, boš lahko kmalu poskusil tudi v naravi. Trenirani fantje (ne mišičaste omare, ampak fini elegantni yet trenirani musklni), pa še malo zagoreli - to je na top listi vsake punce. Pa malo svoje veščine v izražanju vseeno popravi - veš, najbolj seksi del telesa so možgani. Samo, da se ne boš čez kakih pet mesec pritožil, da nimaš nikjer miru, ker te punce napadajo.... Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti