Zanima me, ali je katera že preizkusila to kremo proti celulitu. Je kar draga, zato vprašam pred nakupom..
http://med.over.net/index.php?full=1&d=1&id=11818
Tina
Zanima me, ali je katera že preizkusila to kremo proti celulitu. Je kar draga, zato vprašam pred nakupom..
http://med.over.net/index.php?full=1&d=1&id=11818
Tina
25. apr 2007 14:28
Pred leti sem uporabljala razne vrst krem, kot so : nekoncentrirani elancyl, vichy, afrodita in še in še bi lahko naštevala... Prišla sem do spoznanja, da se da celulit skoraj v celoti pozdraviti le z redno aerobično vadbo, prehrano brez sladkarij, maščobe (uporabljala sem le domače olivno olje), veliko zelenjave, nekaj sadja in veliko nesladkane tekočine. Najraje sem pila nesladkano limonado (1,5-3 litra na dan). Celulita sem imela veliko manj. Počutila sem se dobro in sladkarij sploh nisem pogrešala. Lahko bi pohvalila le eno kremo, ki se je meni zdela najbolj učinkovita : od Vichy-a... proti celulito...Vsako leto jo izboljšujejo... MYCHELLE
25. apr 2007 17:15
Kar se tiče telovadbe in pravilne prehrane se popolnoma strinjam, ampak tiste male popokane žilice in celulit na stegnih mi pa kar učinkovito odpravi Avonova kremica. juicy
25. apr 2007 19:25
Ja, slišala sem, da je Avonova krema proti celulitu zelo dobra... sama nisem probala. MYCHELLE
25. apr 2007 20:56
juicy katera avonova kremica je to? Ker kolikor vem jih je več..... Anaa
25. apr 2007 21:15
Jaz uporabljam Niveino kremo proti celulitu že 2 leti in mi je zelo dobra. Rezultati so vidni. LP mina20
25. apr 2007 22:18
Ja, seveda, imela sem tisto od Avon solutions - proti celulitu, zdaj pa že nekaj tednov uporabljam Cellu-sculpt leg perfector-proti celulitu in samoporjavitvena hkrati. Meni pomagajo, ampak jaz nimam pomarančne kože samo na ta zadnji in malo pod njo, ampak kar po celih stegnih. Opazen učinek! juicy
25. apr 2007 22:30
In ne delam za avon, da ne bi kdo mislil juicy
25. apr 2007 22:45
Haj!
Ta gel sem nabavila lani. Stane okoli 6 starih jurjev pa nekaj, kajne? Osebno moram reči, da nisem bila tako zadovoljna kot s kozmetično linijo CLINIANS. Poglej raje za to zadevo. Prodajajo v lekarnah in v DM drogerijah. No, tam kupujem, morda je še v kakšni drugi drogeriji. Clinians Azione Urto piše na škatlici, kjer je noter 10 zavitkov kreme. Vsak zavitek je za 1 x na dan in zadostuje za noge, boke, rito in še na podlaht sem nanesla. Lepo se razmaže in če se malo držiš, da manj ješ, po šesti zvečer absolutno ne, popiješ kakšen kozarček vode več kot običajno - uspeh je tu. Čutiš po hlačah, kako ti kmalu ne "španajo" več.
Po navadi 1 x na leto naredim to kuro z mazanjem in res deluje. Pa še ceneje je kot proizvod, za katerega sprašuješ.
titta
25. apr 2007 22:47
Sorry, zdi se mi, da je 14 zavitkov noter. Ja, 14 "dnevna škatla" je. tittaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piščančja juha s tortelini
Pica zvitki