25. apr 2007 11:29
Jah, kremice in maske (kupljene in doma narejene) so moj guilty pleasure od pubertete dalje... Vendelina jr.
25. apr 2007 11:29
Jah, kremice in maske (kupljene in doma narejene) so moj guilty pleasure od pubertete dalje... Vendelina jr.
28. apr 2007 10:59
Vendelina jr. dala si idejo, kako porabit beljake (za kreme in masko), nisi pa napisala, kako se to nardi, to nam nc ne pomaga, ce ne nimamo recepta natasyka Sporočilo je spremenil(a) natasyka dne 28. apr 2007 11:00:40
30. apr 2007 17:38
če ti ostanejo beljaki se najbolj splača naredit španske vetrce gangster
1. maj 2007 10:23
Nisem najbolj navdušena nad pecivi iz beljaka, a jih vseeno ni težko porabiti. Nekaj dni brez težav zdržijo v hladilniku, še dalj v zamrzovalniku. Po 1 dodatni beljak/ jajce dodajam palačinkam, testeninam, razžvrkljanim jajcem ali tudi jajčku na oko, odkar pa je ena od vas omenila, da je naredila iz njih gresove knedeljčke jih delam samo še iz beljakov (2 beljaka namesto 1 jajca) , ker so nam taki še bolj všeč. Sploh pa lahko takoj iz vseh beljakov narediš knedeljčke, jih skuhaš v slanem kropu, odcediš in zamrzneš.
Cila
1. maj 2007 18:43
Še en recept za beljake, ki ostanejo: Beli biskvit 5 beljakv, 15 dag sladkorja, 1 vanili sladkor, 10 dag margarina, 10 dag moke, 10 dag orhov, rozin, lešnikov ( kar pač je v omari za porabit), 1/2 pecilnega praška - narediš sneg in vanj vmešaš ostale sestavine. Pečeš na 180°C. anenKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tarte tatin z jabolki
Slivove rožice