Ocenjevanje lokalov

malan  

član od: 10.9.2001

sporočila: 412

tema odprta - 12. mar 2002 12:35 | ogledi: 2.024 | odgovori: 5

Vedno me je jezilo, ker pri oceni lokala ni navedena natančnejša lokacija, naslov, da jo človek (če je ugodno ocenjena) sploh najde. Verjetno imate uredniki razlog za to - da bi se končno vendarle začeli lokali oglaševati na vaših straneh.

OK, drugo - pri vsakem obiskanem lokalu naša družba brezpogojno presoja ambient. Ureditev, prijaznost, prostornost, izvirnost, primerna osvetlitev, udobnost stolov... Skratka, prijeten ambient. Lahko je hrana in postrežba bila še tako dobra, če smo se v prostoru neprijetno počutili, nas tam niso videli več. Mislim, da je to pomembnejša postavka pri ocenjevanju npr. od sanitarij, saj sanitarij pogosto ne obiščeš, v prostoru pa vsekakakor si.

Kaj mislite drugi? Je smiselno to dodati v oceno?

hana  

član od: 31.8.2001

sporočila: 88

12. mar 2002 13:51

Lp, Andreja

neznan uporabnik

6. okt 2002 13:48

Ja to je dobra ideja!jaz se strinjam!!!!!!!!!!!! manca nartnik

neznan uporabnik

8. okt 2002 19:34

To bi bilo pa res pametno ! In ocenjevane samega počutja ,krasna ideja! Kolikokrat je tudi moji družbi všeč lokal , postrežba..itd. Vendar pa velikokrat manjka tudi dobro počutje ! :) Sporočilo je spremenil(a) domen dne 08. okt 2002 19:37:10

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

8. okt 2002 19:41

Malan: Prvo si dobro zadel... Radi bi spodbudili lokale, da bi se priglasili. Ker obiskovalci ocenjene lokale potem iščejo okrog... Osnovna priglasitev je za lokal BREZPLAČNA. Servisna služba za naslove lokalov, ki se ne želijo priglasiti pa res ne moremo biti. Kot drugo, ocenjevanje ambienta. Seveda je mogoče, bomo še v uredništvu premislili. So seveda tehnične ovire, ki pa niso nepremostljive (zdaj te ocene namreč ni v bazi). Trenutno je v ospredju projekt "2 november", za katerega tako kaže, da se utegne premakniti na december. Dokler ne bo vse delovalo kot je treba, boste vsi imeli vse brezplačno! Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

goga  

član od: 23.6.2002

sporočila: 304

9. okt 2002 9:08

Kaj pa rubrika "Vse ocene"? Zdaj je samo"Vsa mnenja".Mislite, da bi bilo zanimivo? Lep pozdrav

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti