24. apr 2007 10:03
vanya je napisal/a: |
Blancy, a si mi misli brala? vanya |
Sem pač firbec - in sem (pravilno) domnevala, da ste tudi ostali
Blanchy
24. apr 2007 10:03
vanya je napisal/a: |
Blancy, a si mi misli brala? vanya |
Sem pač firbec - in sem (pravilno) domnevala, da ste tudi ostali
Blanchy
24. apr 2007 10:05
Saj nisem delal (anti)propagande, da večina dostopa iz službe. Povedal sem le, da je največji obisk med 8 in 15 uro, kar lahko vsak vidi na statistiki. Zaključila pa je avtorica sama. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
24. apr 2007 10:20
Saj nas menda ne bo nihče tepel za to. LP, V.
24. apr 2007 14:32
Hvala Blanchy, da si tale clanek prepisala.
Res bi lahko omenili tudi srecanja KulSlo v zivo, ker v bistvu sem se jaz prijavila na ta portal v upanju, da vsa enkrat v zivo spoznam.
Jerneja USA
24. apr 2007 16:37
Hja, jaz dopoldan dostopam, sicer iz službene lokacije, pa NE med službo. In najbrž nisem edina taka. Pa tisti, ki dostopajo popoldan, ponoči, pa so tudi lahko v službi.........
Sicer pa, meni se zdi, da je v službi delo potrebno opravit. Eni skočijo na cigareto, drugi pa na KulSlo, kajne? Potem gre delo hitreje in bolje od rok (in možganov).
Je pa lepo, da so nas opzili, a ne?
Ja, Jerneja, tudi jaz upam, da se spoznamo v živo. Še letos. Saj je poletje že zelo, zelo blizu.
rimljanka
24. apr 2007 17:10
Andy Warhol je rekel, da vsak človek doživi 15 minut slave v svojem življenju. Zgleda, da je mojih 15 minut že prišlo. Pa od Vanje in Renate tudi. Ha ha ha. Malo za šalo... Lp, pikica82
24. apr 2007 20:01
Mesec dni na kulinariki,pa že doživim svojih 15 minut slave. sem zelo ponosna.Ha ha ha. renata69Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pasta iz ingverja in česna
Srbski pasulj