Kapsule natur slim

giorgio401  

član od: 5.10.2006

sporočila: 120

17. maj 2007 8:54

Strelca je napisal/a:
Zanima me, če je kdo že slišal za te kapsule od Medex-a? Gre za 100% naravno pomoč pri oblikovanju telesa in morm rečt, da meni pomaga. Zdaj je že en mesec ko jih jem in se mi kar pozna na trebuhu in stegnih. To je nekakšno dopolnilo k prehrani, ni nadomestilo in je popolnoma naravno. Jih še kdo med vas jemlje mogoče? Strelca
najprej strelca en lep pozdrav... nisem se namenoma prej oglasala, ker sem po tistem , ko sem prebrala tvoj post dobila obisk iz slovenie in s tem "narur-slim"... povem lahko da so odlicno dopolnilo k prehranjevanju, ki istocasno usmerja nase celice k pravilnem "izgorevanju" mascob. osebno sem zadoovljna.tistih 5kg ki so me mucile ., sedaj pocasi grejo navzdol... pocutim se krasno, nic napinjenosti, lahkotno ,in prebava se je uredila... ej, res ti hvala , da si nekaj tako dobrega svetovala... pa se enkrat hvala ti in srecno.... laurapazzini

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

17. maj 2007 10:08

V Tuš Grosuplju jih je še full. lidka Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 17. maj 2007 11:08:57

tajči-ja  

član od: 25.10.2006

sporočila: 43

17. maj 2007 10:21

Pozdravljene punce in fantje! Oprostite moji nevednosti, ampak za TUŠ drogerijo še nisem slišala. Namreč v Novem mestu imamo TUŠ trgovino oz. dve, kjer sta prodajalni s hrano in vsemi ostalimi artikli, ki jih pač imajo. O drogeriji pa ne duha ne sluha. Ali mislite trgovino tako kot je in so tablete na polici z ostalimi "zdravili", vitamini itd., ali je to posebna trgovina, kjer se prodajajo neprehrambeni artikli. Meni jih je zmanjkalo, in če je to pač posebna trgovina, se bom zapodila v DM in ne v TUŠ. Hvala in pozdrav vsem. tajči-ja

darja2  

član od: 29.9.2006

sporočila: 249

17. maj 2007 10:29

V trgovini Tuš jih ne boš našla, jih ne prodajajo. Tuš drogerija je pa nekako tako kot DM. Parfumčki, kremce itd .... Se jih res splača kupit, 2+1 gratis. Jaz si jih bom kar na zalogo kupila. darja2

lidka  

17. maj 2007 11:08

Tuševa drogerija je Lepota + zdravje... lidka

vanjatajnsek  

član od: 6.6.2005

sporočila: 1704

17. maj 2007 13:45

lidka je napisal/a:
Tuševa drogerija je Lepota + zdravje... lidka [pikapolonica]
Škatlice so pakirane po 3 skupaj. vanjatajnsek

MAJAA  

član od: 23.8.2006

sporočila: 208

18. maj 2007 10:51

Tole so mi sporočili iz Medexa, če je katera še kaj v dvomih: Spodaj so navedeni 3 njihovi izdelki z opisi kako, kdaj in na kaj delujejo. Meni je zdaj vse jasno. trenutno pa jem natur slim. 1. Lipostop kapsule, ki so namenjene za vezavo in izločanje maščob, ki jih zaužijemo s hrano. Vežejo 1/3 zaužitih maščob tako,da se le te ne absorbirajo v kri temveč se izločijo z blatom. Vedno jih uživamo 30 min. do 1 ure po jedi, 2-3 kapsule po obroku, ki je vseboval maščobe. 2.Natur slim kapsule so namenjene za pomoč pri oblikovanju postave. Delujejo na maščobe, ki jih imamo v telesu. Kapsule Natur Slim vsebujejo CLA, konjugirano linolno kislino, ki je esencialna maščobna kislina, ki jo telo samo ne proizvaja in jo moramo dobiti s hrano. CLA deluje na encime, ki sodelujejo pri metabolizmu maščob, zmanjša delovanje encima lipoprotein lipaze, tako se maščobne celice manj polnijo z maščobo in poveča delovanje mišičnega encima, ki porablja maščobo za energijo. V mišicah se tako poveča izgorevanje maščob in na njihov račun se poveča mišična masa. Maščobno tkivo pa se zaradi manjšega polnjenja maščobnih celic- manjša. Kapsule natur Slim uživamo med jedjo ( dovolj je že jogurt ali npr. banana). Natur slim kapsule lahko uživamo tudi pri malici. Pomembno je da jih zaužijemo 6 na dan (3x po 2 kapsuli). Vendar jih ne uživamo istočasno z Lipostop kapsulami ob istem obroku, vendar lahko v istem dnevu. Natur slim je namreč maščoba, ki bi jo Lipostop vezal in izločil iz telesa in tako izničil njegovo učinkovanje. 3.Kapsule z jabolčnim kisom in medom za urejanje prebave. Kis zaradi proti bakterijskega učinka čisti organizem, hrana se hitreje prebavi, del zaužitih maščob ne doseže maščobnih celic, kar ima za posledico zmanjšanje telesne teže. Uporaba: pred obrokom 1-2 kapsuli z 2 dcl tekočine, najbolje zjutraj in zvečer. V izdelku je 30 kapsul. Navedli smo vam paleto tovrstnih izdelkov, tako da si boste najprimernejšega lahko izbrali; Če v kratkem ponovim: Lipostop vzamemo po obroku, ki je vseboval maščobe( vpliva na maščobe, ki jih zaužijemo). Natur slim med obrokom ne glede kakšno hrano uživamo (vpliva na maščobe, ki jih imamo v telesu zlasti na trebuhu in stegnih). Jabolčni kis zaužijemo pred obrokom, najbolje zjutraj na tešče in vpliva na dobro prebavo. MAJAA

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

18. maj 2007 12:00

Pa ne mi rečt, da Natur slim deluje ravno na trebuh in boke. Vau! Potem grem pa res sprobat, kako se obnesejo.

lidka  

18. maj 2007 12:09

Ma deluje tam, kjer se ti špehec nabira, Sy... (kar je največkrat trebuh, boki...)... lidka

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

18. maj 2007 12:18

Kaj pa, če npr. nimaš časa zaužit obroka (jaz včasih nimam časa kosilo - takšno delo pač...), a lahko vseeno zaužiješ Natur slim z rečmo 4 dcl vode? Ni mi čisto jasno, zakaj jih moraš vzeti med obrokom. A, če bi jih na tešče (samo z vodo), bi to mogoče škodilo želodcu?

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti