Porocno slavje (ohcet)!

neznan uporabnik

tema odprta - 11. mar 2002 21:40 | ogledi: 3.754 | odgovori: 7

Lep pozdrav!

Konec augusta bi z mojih bodocim zivljenskim sopotnikom rada dahnila "da" in isceva primerno gostilno kjer bi imela prijetno porocno slavje (ohcet). Seveda imava pri tem probleme saj ne poznava veliko takih, ki bi sprejela okoli 100 svatov v eni dvorani. Ali nam lahko svetujete?

Ogledala sva si gostisce Pekel pri Borovnici, ki je bilo kar uredu, posebno kvaliteta postrezbe, saj isceva nekaj domacega, a kvalitetnega in v okolici Ljubljane, vendar se ob 100-ih svatih potem cisto zapolni dvorana in gostje ne morejo plesati.

Ali veste se za kaksno gostilno v okolici Ljubljane (cca. 40 km), ki ima dvorano (najraje bolj kvadratne oblike), ki sprejme 100 ljudi in ob tem ostane prostor za ples v isti dvorani. Ob predpostavki, da je hrana dobra, bi posebno pozornost pri izbiri bi rada namenila osebju, ki bo streglo (natancnost, hitrost in osebna zavzetost). Ljudje dajejo car dnevu in ga lahko polepsajo.

Hvalezna sva vam za vase nasvete!

Maks in Zarja

KRALJ  

član od: 22.10.2001

sporočila: 123

12. mar 2002 7:00

Poskusi v Gostilni Maček v Gameljnah. Dvorano imajo, nisem pa prepričana za koliko ljudi. Je pa precej velika. Hrana je odlična, osebje pa izredno prijazno.Priporočam! lp Kaja

Henri  

član od: 13.9.2001

sporočila: 317

12. mar 2002 9:47

Zarja in Maks Zakaj pa ne malo dlje iz Ljubljane. In organizirata dva avtobuso za goste, da ne bo pozneje problemov na cestah? Vipavski hram v Vipavi, ima lepo in dobro restavracijo v velikem okroglem prostoru, kar vzbudi pri takem stevilu gostov, kot jih bosta imela vidva, posebej prijeten obcutek velike druzine. Pa tudi parking je velik! Vinarska st. 5 telefon: 05/36 71 245, mobilni: 031/817 843, gospa Danica Gregorc Lep pozdrav vsem Henri

piškotek  

član od: 14.11.2001

sporočila: 519

12. mar 2002 10:22

Če se bosta odločala za daljšo relacijo, vprašajta tudi pri Žolnirju v Kostanjevici. Velik prostor, zraven tudi vrt, možnost prenočišča, dobra hrana, domače vino... Vprašat ni greh. Srečno na skupni poti, Irena

tinca  

član od: 3.9.2001

sporočila: 907

12. mar 2002 14:04

Jamarski dom na Gorjuši (v bližini Domžal), Gostilna Viderga v Kandršah (na poti v Izlake), restavracija Repovž v Domžalah - te poznam, kadar smo bili tam je vse štimalo. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca

mc maya  

član od: 28.11.2001

sporočila: 474

13. mar 2002 0:22

kaj pa jamska restavracija v Postojni (tik pred vhodom v jamo)? je predaleč? Jaz sem bila tam na eni poroki, pa nas je bilo mislim da 140, in se je kljub temu dalo plesat. Pa se mi zdi, da je dokaj na nivoju - tako prostor, kot osebje in postrežba, pa tudi hrana je bila dobra. Samo je pa treba precej vnaprej rezervirat, ker imajo menda zelo zasedeno (maturantski plesi, obletnice ipd) maja

neznan uporabnik

21. mar 2002 10:55

Hvala vsem za zanimive in uporabne predloge. Najboljse bo, da si cimprej vzameva cas in greva na eno turo po teh gostilnah, ki ste jih omenili. Zolnir v Kostanjevici pa poznam, le skoda, da ni malo blizje, ker je res vse kar si rekla. Najini gostje se bodo ze do naju zadosti napotovali saj jih je veliko iz tujine. Bova sporocila za kaj sva se odlocila in kako je bilo! Se enkrat hvala, Maks in Zarja

veverica  

član od: 12.11.2001

sporočila: 1038

21. mar 2002 13:30

Zivjo! Upam, da nisem prepozna oziroma, da bos prebrala tudi moj predlog. Sama sem najbolj navdušena nad Hišo kulinarike jezeršek v Sori. Super se mi zdi, da ne gre za "pravo" gostilno, kjer bi te motili drugi gostje... Imajo krasno dvorano, poleg tega pa se tudi maksimalno potrudijo. Imajo tudi svojo spletno stran. Ana Češnovar

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti