19. apr 2007 18:41
Vse najboljše in najlepše danes in vse dni to ti Buča želi ! buča
19. apr 2007 18:41
Vse najboljše in najlepše danes in vse dni to ti Buča želi ! buča
19. apr 2007 18:58
Loni! Naj se ti danes izpolnijo vse želje! Zdravje,sreča in uspeh, pa naj te spremljajo, na vseh tvojih poteh ! nevica
19. apr 2007 21:14
19. apr 2007 21:56
Upam, da nisem zamudila...
Loni, želim ti veliko sreče, zdravja, največ ljubezni...
Pozdravček!
20. apr 2007 9:17
Malo pozono pa vseeno... na zdravje Loni! kastrolca
20. apr 2007 11:30
Vse najboljše in najlepše, Loni, pa čeprav je že malo pozno - ampak dobre želje pridejo vedno prav!
LP
cervus
20. apr 2007 11:38
stani je napisal/a: |
Vse najboljše draga loni in dober ulov po Italiji.stani |
Če se že vsi delate, da veste, tudi jaz ne bom vprašal, kaj pa gre lovit v Italijo.
ežoj
20. apr 2007 13:24
Loni, vse naj, naj še z moje strani atilem
20. apr 2007 13:37
Ognjič je napisal/a: | ||
Ej, Loni, predno greš, si dobro učke umij...mogoče pa tam kaj primernega dvonožnega obstaja...sej veš, mama čaka, pa če tukaj ni nič... Jerneja USA pravi, da tam fejst dečki rastejo Ognjič |
ežoj, za to zadevo se gre
Ognjič
21. apr 2007 11:33
Ognjič, grem jutri v Krško testirat.
Drugače pa hvala vsem skupaj, v petek sem praznovala sama s sabo, popoldne sem sadila , potem je bilo pa grilanje na vrsti, prav fleten rojstni dan.
Imam nova, grem na lov v Italijo, pobarvala sem lase, da me slučajno ne bi kdo prepozna.
Skratka, sem prav vesela, da bo zdaj eno leto mir. Še v ponedeljek častim v službi in konec.l
Loni Makaroni
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mehiške taco košarice
Debeli špageti s poletno zelenjavo