Nameravam kupiti pralni stroj ki je ta mesec v akciji ( WA64163 ) pa me zanima če ga kdo ima in kako je zadovoljen z njim? Kljub temu da je v akciji je še vedno precej drag, pa se nebi rada spekla.
CARLY
Nameravam kupiti pralni stroj ki je ta mesec v akciji ( WA64163 ) pa me zanima če ga kdo ima in kako je zadovoljen z njim? Kljub temu da je v akciji je še vedno precej drag, pa se nebi rada spekla.
CARLY
18. apr 2007 13:06
Mi smo imeli njegovega predhodnika, pa ti ga odsvetujem, ker najprej nam je šel dvakrat programator, nato pa še ležaji, zadnje popravilo bi nas koštalo okoli 250 evrov, pa še nam mojster ni garantiral , da bo zadeva delala.
Pa še to je rekel, da je pri pralnem stroju čisto dovolj, če ima 1200 obratov, ker drugače se začnejo zadeve rade kvariti - nam je naštel kar vrstni red. Pa to ni bil kar en mojster, ampak ga osebno poznamo. Dela pa za Gorenje servis.
Smo se raje odločili za nakup novega pralnega stroja kot za popravilo. Ravno tako je brat mami kupil Gorenjev pralni stroj s 1200 obrati, model, o katerem smo se pogovarjali na forumu včeraj.
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=9890 Loni Makaroni
19. apr 2007 14:20
V Gorenjevi spletni trgovini se vidi, da je v akciji ta mesec, drugače stane 794,90 eurov. Imajo pa te akcijske sene dogovorjene z vsemi trgovci. CARLY
19. apr 2007 15:57
Ne priporočam. Ma tako glasno centrifugo, kot bi avion vzletal. Če ga ne bi imeli v kleti, bi prav gotovo že letel iz bajte. Dolores
19. apr 2007 20:07
ha, ha, Dolores, to imaš pa prav, pri našemu je bilo na koncu slišati tako, kot da bi bil tank v kleti. Pol jo je pa odcentrifugal med staro kramo. Tale Elektroluxov, ki ga imamo sedaj, je precej tišji. Čeprav je res, da je bil Gorenjev na začetku zelo tih, potem je bilo decibelov vedno več in več. Loni Makaroni
24. apr 2007 10:29
Hvala za mnenja. Ne bi si mislila da je toliko problemov s tako dragmu strojem. Potlej je najbrž bolje če kupim enga za 500 evrov. CARLY
24. apr 2007 13:49
Imam gorenjev pralni stroj prologic wa 1120. Takrat je bil samo eden še dražji, ta je stal 130.000 sit. Pa nisem zadovoljna. Nikoli več si ne kupim Gorenjskega. Star je 5 let. Po treh letih mi je šel progamator, takrat sem dala za popravilo 30.000 sit. Pred nekaj dnevi so mi šli ležaji in vrata (tečaj)- 100 eur. Vmes so mi zamenjali še en del v obliki volana (ne vem kako se mu reče) plačala okoli 5.000 sit. Serviser mi je rekel da je hiba gorenjevih pralnih strojev amortizerji in ležaji. Povprečna njihova življenska doba je sedaj okoli 8 let. Najmanj popravil pa ima z bosch-evimi stroji. Moj naslednji bo definitivno te znamke. Tudi centrifuge ne rabiš več kot 1.200 obratov, saj jih samo preplačaš učinek pa je enak. lp bina
25. apr 2007 10:16
Vidim, da ste kar nezadovoljne z Gorenjem. Jest kupujem na ta način, da pogledam taprvo Slovenske firme potlej pa šele tuje če res nič slovenskega ni v redu. Imam tak občutek, da vsi kar avtomatično raje kupujejo tuje firme pa mislijo da so s tem kupili tudi boljšo kvaliteto, pa se mi je to malo zamerilo. Bom pa vsekakor pogledala tudi pri tujih proizvajalcih. Bo to moj prvi pralni stroj pa je za mene najbolj pomembno da je jasno označeno kateri program je za katero perilo, da ne bova slučajn že takoj mogla menjati celo garderobo če mi bo šlo kej iz barve al pa skup al pa narazen. Sej veste kako je s temi stvarmi. Pa se mi zdi da imajo gorenjevi pralni stroji to fajn narejeno, sploh teli novejši (ki so tudi malo dražji) ki imajo še kar nekaj dodatnih programov zraven. CARLY
25. apr 2007 11:35
Bina, naš je ravno tako crkoval kot tvoj, samo, da nam je že pri ležajih mojster rekel,d a ne garantira, koliko časa bo stroj še normalno delal. Baje je bila to ena serija pomivalnih strojev, ki se kar redno kvari. Mojstru je ratalo slabo že, ko ga je zagledal. Pri nas je šel programator dvakrat.
Sicer ne morem reči, da smo z Gorenjevimi stroji na splošno nezadovoljni, tale od mame s 1200 obrati in s precej manj elektronike dobro pere, pa prejšnji je bil tudi OK, je vzdržal 17 let. Pri maminem smo se držali mojstrovega nasveta.
Loni Makaroni
25. apr 2007 12:33
Očitno imam tako srečo, da vedno naletim na takšno serijo. Hladilnik Candy, velik 1,80 se mi je pokvaril 3x v enem letu in za vsako se ni dal popravit, tako da smo vedno dobili novega. Torej sem zamenjala 4 hladilnike v enem letu. Je pa sodelavka kupila pralni stroj za 300 eur,sintex ali nekaj podobnega. Je tudi Gorenjski, pa je ful zadovoljna. lp binaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečen riž z zelenjavo
Peresniki z omako puttanesca