No, pa imam.
Bel flek od Edigsa na krilu (črnem) .... joj... A se kateri/mu sanja, kako odstraniti tak madež?
Vsak namig bo dobrodošel...
lidka
No, pa imam.
Bel flek od Edigsa na krilu (črnem) .... joj... A se kateri/mu sanja, kako odstraniti tak madež?
Vsak namig bo dobrodošel...
lidka
17. apr 2007 14:08
Lidka jaz bi nesla krilo v čistilnico, tam imajo vse sorte čistil, če boš sama kaj probala in nebo učinka ti v čistilnici potem težje učistijo. lep dan
stani
17. apr 2007 14:17
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5072
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=9588 Loni Makaroni
17. apr 2007 14:29
Loni, hvala! (se trapa nisem sama spomnila pobrskat...)
Torej, poizkusim z razredčilom. Čeprav dvomim, da bo šlo ven, ker je madež ogromen. Smrk, smrk...
lidka
17. apr 2007 16:12
Počakaj, da se posuš in strdi, potem se bo dalo kar nekaj dol oluščiti. Potem pa s tem v čistilnico. Z razredčilom jaz ne bi eksperimentirala. Vendelina jr.
17. apr 2007 18:29
Včasih so ti iz Edigsa poslali razrečilo in je šlo z njim proč.
17. apr 2007 20:32
Mogoče bi ga "pobarvala" s črnim alkoholnim flumastrom. Sem že marskiaj pobarvala na ta način (kakšni šivi grde barve...).Nimaš kaj falit! londonska rezina
17. apr 2007 21:49
Jaz bi sigurno cel edigs porabla za krilo. Z barvo za blago z čopičem porisala,ali z krompirjevim žigom potiskala ali rožice pošila, ali iz drugih blagov zanimive vzorčke izrezala pa jih na krilo zašila, ali pa kombinirala z vsemi. Odvisno od kvalitete blaga in tvojega okusa. ham-njam
18. apr 2007 7:56
Hja, na elegantno klasično črno krilo pač ne gre tovrstno okrasje Ena mš... To delam pri svoji dvoletnici, če se nama kaj tako zapacka, da ne gre ven, beri floumastri, kuliji ipd...
No, mi je ratalo z razredčilom!!!! Vse je šlo dol, brez problema. Na blagu ni sladi od razredčila, tega sem se najbolj basla. Ah, sem si rekla, ena kikla, bom šla pa po novo, če jo bom dokončno uničila... He, he... Problem Edigsa je v tem, da se VPIJE v blago. In tudi če zdrgneš, ga imaš vmes med pletenjem blaga. Tud pa ne pomaga niti alkoholni, niti barve za tekstil, niti... Torej, razredčilo deluje bp! (sem si kar službenega sposodila, saj je bil tudi flek od službenega Edigsa...)
Pa sej če je kak bombaž ali kaj, se še da eksperimetirati, kostimska kiklca je pa zelo delikatna zadeva.
lidka
18. apr 2007 9:21
Lidka, me veseli, da ti je ratalo. Loni Makaroni
18. apr 2007 9:27
Ja, Loni, hvala!!! lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kitajski kruh
Fokača s paradižnikom in timijanom