17. apr 2007 16:38
Malo dlje od Ljubljane amapk meni svetovno dobre pice:Hram gorjam...(komenda) Pa še prijetno vzdušje je,ker so narejene hišice za 3 ali 6 oseb. Roncolino
17. apr 2007 16:38
Malo dlje od Ljubljane amapk meni svetovno dobre pice:Hram gorjam...(komenda) Pa še prijetno vzdušje je,ker so narejene hišice za 3 ali 6 oseb. Roncolino
17. apr 2007 19:16
Z vsem se strinjam razen Kavala na Brodu. Krasna hrana, katera ima pa tudi svojo ceno. Za pice tam pa ne vem. ham-njam
17. apr 2007 21:43
V Ljubljani vsekakor Kaval, kjer imajo odlično hrano. Super pice in ostalo hrano imajo pa tudi na Brezovici v Kašči Mrlačnik. http://www.kasca-mrlacnik.si/ Barolina
17. apr 2007 21:44
Ja, pri Mrlačnik je tudi lušten vrt. rimljanka
18. apr 2007 12:10
In za Kavala ki ima tudi lušten vrt morate skoraj obvezno imet rezervacijo, pod večer tudi med tednom. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
18. apr 2007 14:08
Če greste proti Brezovici, so poleg Kašče Mrlačnik zelo dobre pice tudi na Lukovici - Ponvica in v Notranjih Goricah - Pr Pavlet. Pr Pavlet je meni osebno boljša kot pri Merlačniku, čeprav sem Brezovčanka in bi mogla z domačimi "držat". lp AlenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mini potičke
Slana pita (Salty pie)