Pozdravljen
Prosil
Hval
slavi1
n class='poudarjeno'>>>Pozdravljen
Prosil
Hval
slavi1
n class='poudarjeno'>>>
17. apr 2007 8:25
Da res ni piškotov, se trenutno spomnim le figovih kroglic in pa kroglic iz suhega sadja. Na misel mi je prišel tudi tiramisu, samo so notri tudi piškoti. lp Alenka
17. apr 2007 8:34
Kaj pa panna cota ali pa čokoladni mousse. Lahko tudi skutna krema, ki jo nadevaš v kozarce, izmenjaje s sadjem iz kompota ali pa vzameš sveže sadje, ki ga pred tem posladkaš. LP lenčika
17. apr 2007 9:33
Slavi, malo natančneje povej, kaj misliš: ali gre za sladice, ki jih postrežeš na koncu kosila kot desert (omenjaš snežene kepe), tu ni problema, vse kreme, pudingi, musi itd. itd. Ali pa res misliš pecivo - piškote, kolače, torte? In zakaj ne sme biti piškotov - celiakija, piškotov ne marate ali kakšen drug razlog? Ali samo keksov nočeš, npr. otroški piškoti pa so lahko? In seveda, tu so še vse torte, ki jih lahko narediš s kupljenim biskvitom (jaz ga uporabljam na taborjenju, kjer nimamo pečice). teta torta
17. apr 2007 10:02
Tudi bajadera se ne peče. lp STANEJ
17. apr 2007 10:10
Stanej, Slavi je že povedala, da bajadere noče. teta torta
17. apr 2007 10:11
Tudi rafaello kroglice ali pa kakšni čokoladni paralineji se ne pečejo.
Lp Saša
Mir in dobro!
17. apr 2007 10:17
Slastne Nušine rezine so super: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=5600 So pa albert keksi not ... smrketa
17. apr 2007 10:18
Se opravičujem stanej STANEJ
17. apr 2007 11:43
Rolada iz dateljev, lešnikov, jabolk in rozin. Če te zanima napišem recept! Pozdrav, antonija
17. apr 2007 12:38
Svekrvino oko. Ali po naše: polnjene fige. Samo je strašno zamudno početje. Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poletni svaljki z dimljenim lososom
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami