Zanima me katero torto imajo vaši otroci najraje in kje se dobijo barve za živila v prahu. Hvala
božena
Zanima me katero torto imajo vaši otroci najraje in kje se dobijo barve za živila v prahu. Hvala
božena
16. apr 2007 7:01
Moja je skoraj vse, še najmanj ima rada sacher variante-samo z marmelado. Barve so večinoma v gelu-vsak večji market, v prahu in v tekočini pa Sve i svašta na Hrvaškem ali Pekarna Vrhnika v Črnučah. unicorn
16. apr 2007 7:49
jaz sem barvo kupila v eleclercu-foster clarks in jih uporabljam za barvanje smetane, marcipana, testa,... ksenija
16. apr 2007 10:05
Sin je jagodno torto s čokoladno mousse kremo, hči pa samo sadne torte, prdvsem ananas, maline, jagode.
Uporabljam pretežno tekoče barve za živila, ali etolove ali pa fosters, včasih pa tudi tiste v tubi od scwarztaua, ampak zelo malo, ker za čokoladno torto ne rabim barvila, smetano imamo pa najraje kar belo. Bravam kvečjemu marcipan. Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpetki iz melancan
Kakijeva nevesta