15. apr 2007 19:01
Obema iskrene čestitke in vse najlepše! Karmen
15. apr 2007 19:01
Obema iskrene čestitke in vse najlepše! Karmen
15. apr 2007 19:09
Obema slavljenkama želim, da bi leta z veseljem nabirala in se radostila novih. Frina
15. apr 2007 20:33
Vse najboljše
stana
15. apr 2007 20:46
http://www.mojvideo.com/video-tijana-dapcevic/babedea ena pesmica za vaju..... ob vajinem prazniku laurapazzini
15. apr 2007 20:51
Picike, hvala lepa za čestitke! Prav prijetno ste me presenetile. Jaz danes nisem kaj dosti slavila, ker ima tudi moj mož danes rojstni dan in ker je abrahamovec, je sedaj on v prvem planu. Torta pa je vseeno bila in to tiramisujeva, od hčerke in sina. Sta se lepo potrudila. Še enkrat vsem najlepša hvala. Dušanka, nič zato, če si v postelji, sta vsaj dva in si delata družbo. Želim ti vse najboljše in obema čim hitrejše okrevanje. Pa saj tudi v postelji ni tako slabo.Se vsaj malo cartata in božata, da vama hitreje mine. Še enkrat iskrene čestitke in ostani še naprej teke, kot si. Kyara Kyara
15. apr 2007 21:26
Dušanka, vse najboljše, največ pa zdravja ter osebnega zadovoljstva in še veliko dobrih kuharskih umetnij Mateja tejča
15. apr 2007 22:22
Opala! tudi jaz želim vse naj naj obema!!! lidka
16. apr 2007 7:29
Čeprav z dnevom zamude, pa vendarle - VSE NAJ NAJ OBEMA beba
16. apr 2007 7:39
Vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljške draga Duši in Kyara, vse najboljše za teeeee....
Pozdravček!
16. apr 2007 7:58
Še na mnoga leta obema stanej STANEJKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zmagovalni bananin kruh
Svaljki s čemaževim pestom